• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar 6 gn gecikmeli 2 gn sren adet yaayan varm?

meybon

17.12.2009/ 09:55
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.254
0
116
İstanbul
normalde beş gün süren adetim bu ay 2 gün sürdü.. zaten 6 günde gecikerek başladı.. bunun nedeni nedir anlamadım hiç tecrübesi olan arkadaşlarımdan bilgi vermelerini rica ediyorum.. hamilelikten şüphelenip test de yapmıştım negatif çıkmıştı.. sonra da işte dediğim gibi oldu.. yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilirmi.. bu ndeden olabilir..:uhm:a.s.

güzelim testin negatif çıkmış ama başlarda yapmış olduğundan olabilir bence testi tekrarlamalısın yani illaki hamilesin demiyorum belkide stresten kaynaklanmışta olabilir bence kan tahlili yaptır baktınki negatif gelecek ayı bekle şayet tekrar anormal bir regl yaşarsan o zaman doktora görünmende fayda var ;) umarım yardımcı olabilmişimdir

çok teşekkür ederim, tam tersi ilkkez stressiz bir ay geçirmiştim ondan oldu sanırım.. yaramadı..:çok üzgünüm:

bu ay ayynısını yaşadım ama ben beslenme düzenimi değiştirdim son 1,5-2 ayda.inanılmaz hafif şeyler tüketiyorum ve abur cubur kesinlikle yemiyorum.ondan kaynaklandığını düşünüyorum eğer sen de diyet vs. yaptıysan ondan olabilir. metabolizma düzenini etkiliyor neticede :)

Back