Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arka arkaya iki düşük yaptım aynı durumda olanlardan yardım istiyorum
merhaba ben aranıza yeni katıldım.arka arkaya iki düşük yaptım ikisinde de aynı durum aynı acı.hamile kalmamda sorun yok ilk beş hafta sorunsuz herşey yolunda ama beşinci haftadan sonra bebekler gelişmiyo kalp atışları olmuyo.ikisindede kürtaj oldum.doktoruma güveniyodum. bizden birsürü test istedi.testlerin hepsi temiz çıktı ne bende ne eşimde hiç sorun yok yapılması gereken bütün testler oldu.doktorum bize tüp bebeği önerdi ama bize çok saçma geldi bütün güvenin gitii ve başka bir doktora gitmeye karar verdim dr alkan yıldırıma gittim(dr alkan yıldırıma giden varsa bilgi verirseniz sevinirim)hiç bir sorun olmadığını yapmamız gereken tek şeyin moralimizi bozmadan tekrar denememizi söledi kesin net bişey diyemem belki dörcüncüde düşer belki düşmez sabırla sağlıklı bebek olana kadar denemelisiniz dedi tekrar hamile kalmaya korkuyorum aynı acıyı tekrar yaşamaktan korkuyorum benim gibi olan varsa yazsın lütfen kucağıma bebeğimi alabilekmiyim
düşük nedenlerinden biri yumurtadaki yada spermdeki kromozom bozukluğu.döllenme olur ama vücut bunu bir tehlike olarak gördüğü için bebeği atar.yani aslında özürlü bir çocuk olacakken rabbim yüzünüze güler ve düşük olur.tüp bebekte ise yumurtaya ve spermlere bakılıyor sağlıklı spermler seçiliyor.doktorunuz o yüzden tüp bebeği önermiş.eğer yumurtada sorun yok spermde sorun varsa aşılama bile yeterli aslında.aşılamada da spermler yıkanıyor ve bakılıyor.bir diğer neden şu olabilir.bebek beslenemiyordur.ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım var 3.düşükten sonra anladılar.ve her ay iğne olması gerekiyordu.bu iki sebepten biridir ama bu bir yorum..iyi bir doktor seçmeni tavsiye ederim.ama şunu da unutma doktorlar çok soğuk kanlı.6.düşüğe kadar normal diyorlar.onlara bir anne bir baba gibi yaklaşmalarını söyle.yukarıda ki nedenlerle git yanlarına.birşeyler bilmiyorsan iyice sallıyorlar seni..inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız..
bencede hemn 2 dşk oldu diye tp bebek ne alaka canm bende 2 dşük yaptım biri 5 haftalık biri 8 haftalık hiç bi sorun çıkmadıı hatta 2.5 yaşında kızım var 36 haftalıkta hamileyim yapman gereken tek şey moralini yksek tutmak ark dediği gibi kromozm eksikliği olduğu zamn vüct bebeği kabul etmiyor muş umarım bir daha yaşamazsnn en kısa zamnda güsel hberlerini alırızz
bazı vücutlarda yumurtalıklar embrıyoyu atıyor vücuttan yabancı cisim olarak algılıyor böyle durumlarda iğne tedavısı faln yapıyorlar benım bır arkdasın 10 tane falan abrtısız böyle durumalrı oldu aonrası cocugu oldu ınsallah senınde böyle olmaz ama 2 düüşk oldu dıyede korkma dene derım tekrar ama bu vücut yabancı cısım algılıyor durumu varmı dıye anlamanın bır yolu varsa dr bılır tabı bunu ona göre bır denesın dr bu durum varsa o gereken ıgnelerı olunpta gebelık olusursa daha ıı olur belkıde 3.gebelık dırek sorunsuz olur yılmadan denemek lazım saglıklı bır gebelık elde etmek ıcın arkdasında dedıgı gıbı saglıksız bgebelıklerde olabılıyor vücut atıyor öyleyse sanslısın zaten 4 aylık bebegı aldırmak zorunda kalmaktansa bastan kendının sonlanması daah ıı sen bırdsdaha dene bence hamıle kalmayı umutsuz olma yıne olcak dıye bırsey yok
canım 2010 nisan ayında düşük yaptım.. hamile kaldıgımı anlamadım bile.. 2011 nisan ayında yine hamile kaldım.. 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. simdi yine hamileyim cok korkuyodum bişe olucak diye ama doktorum cok moral verdi.. cok iyiyim moralimi bozmuyorum ve hiç stres yapmıyorum bu cok önemli.
Allah yardımcın olsun canım.. sabret ve dua et sürekli...
canım 2010 nisan ayında düşük yaptım.. hamile kaldıgımı anlamadım bile.. 2011 nisan ayında yine hamile kaldım.. 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. simdi yine hamileyim cok korkuyodum bişe olucak diye ama doktorum cok moral verdi.. cok iyiyim moralimi bozmuyorum ve hiç stres yapmıyorum bu cok önemli.
Allah yardımcın olsun canım.. sabret ve dua et sürekli...
bencede hemn 2 dşk oldu diye tp bebek ne alaka canm bende 2 dşük yaptım biri 5 haftalık biri 8 haftalık hiç bi sorun çıkmadıı hatta 2.5 yaşında kızım var 36 haftalıkta hamileyim yapman gereken tek şey moralini yksek tutmak ark dediği gibi kromozm eksikliği olduğu zamn vüct bebeği kabul etmiyor muş umarım bir daha yaşamazsnn en kısa zamnda güsel hberlerini alırızz