• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arka arkaya düşük yaptım testin sonucunu yorumlayabilirmisiniz

Nisaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
21
1
6
34
İzmir
kızlar merhaba,
2 düşük yaptım ilki 7 haftalık 2. si 6 haftalıkti.sebebini öğrenmek için bazı testler yapıldı,
sonuçları yarumlayabilirmisiniz?
faktör v g1691a heterizigot mutasyon
b-fibrinojen -455 g-a heterizigot mutasyon
gpıııa L33p heterizigot mutasyon
mthfr c677t heterizigot mutasyon
paı-1 4g-5g = 5g/5g
apoe = e3/e3

kızlar merhaba,
2 düşük yaptım ilki 7 haftalık 2. si 6 haftalıkti.sebebini öğrenmek için bazı testler yapıldı,
sonuçları yarumlayabilirmisiniz?
faktör v g1691a heterizigot mutasyon
b-fibrinojen -455 g-a heterizigot mutasyon
gpıııa L33p heterizigot mutasyon
mthfr c677t heterizigot mutasyon
paı-1 4g-5g = 5g/5g
apoe = e3/e3

tatlım tahlil sonuçlarını yorum yapamayacağım ama bu testleri nerde yaptırdın özelde mi devlette mi??benim de düşüğğüm var tahlil yaptırmadım cook tutuyordu pıhtılaşma olup olmadığına dair bile 1000tl idi.

benimde 2 defa düşüğüm oldu canım 9 haftalıkken..
ikiside boş gebelikti..
bende bi dolu test yaptırdım genetikten tut hormonlar falan herşeye bakıldı..şükür bi sorun çıkmadı 🙏
ama bu testlerin sonuçları bende değer aralıklı olarak yazıyordu,yazmayanlarıda ben google'da yazıp doktora göstereceğim zamana dek öğrenmiştim meraktan..
şu an senin yazdıklarına baktım tanıdık geldi bana ama yorum yapmiyim yanlış olur yönlendirmiyim..çünkü çok anlamadım..
dilerim bi sorunun yoktur yada varsada çok kolay halledilebilir bişeydir..

kanında pıhtılaşma var canım...muhtemelen dr iğne verecektir dr la konuşmalısın çoook geçmiş olsun....

tatlım tahlil sonuçlarını yorum yapamayacağım ama bu testleri nerde yaptırdın özelde mi devlette mi??benim de düşüğğüm var tahlil yaptırmadım cook tutuyordu pıhtılaşma olup olmadığına dair bile 1000tl idi.

devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor cnm

benimde 2 defa düşüğüm oldu canım 9 haftalıkken..
ikiside boş gebelikti..
bende bi dolu test yaptırdım genetikten tut hormonlar falan herşeye bakıldı..şükür bi sorun çıkmadı 🙏
ama bu testlerin sonuçları bende değer aralıklı olarak yazıyordu,yazmayanlarıda ben google'da yazıp doktora göstereceğim zamana dek öğrenmiştim meraktan..
şu an senin yazdıklarına baktım tanıdık geldi bana ama yorum yapmiyim yanlış olur yönlendirmiyim..çünkü çok anlamadım..
dilerim bi sorunun yoktur yada varsada çok kolay halledilebilir bişeydir..

çok teşekkür ederim cnm saol

Back