Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba,
3 ay ara ile 2 kere düşük yaptım.Tekrar hamile kalmaya korkuyorum.doktor 3 düşükten sonra test yaptırıldığını söylüyor.Ne yapmalıyım? hangi hastane de hangi testleri yaptırmalıyım.Bu arada İzmirden yazıyorum.
hyr demedi ( hiç bir sorun yok hemen hamile kalabilirsin gidenin acısını ancak yeni gelen bir bebek unutturur dedi..biz yine 3 ay bekledik yani 3 kere adet gördüm ondan sonra denemiştik.Tuttu fakat o yavrum da tutunamadı ((
çoook geçmiş olsun..ben de düşük yaptığım için söylüyorum...genetik merkezi vardır mutlaka izmir de ya orada ya da devlet hastanesinde kan pıhtı testi yaptır (devlet hast.bedava ancak 2-3 düşükten sonra yapılıyormuş yok ben beklemem ve para öenmli değil dersen genetik merkezinde yaptır ben 185 ödedim)trombofili mi ne öyle bir şey...sonra dr a gebelikle ilgili hormonlarının ve tiroid filan tahlili iste.antikor tahlili de yapılıyormuş...eğer pıhtı çıkarsa gebelik boyunca iğne kullanıyorsun..başka bir şey çıkarsa dr ona göre tedavi verir.Hakkından hayırlısı olsun...
Ablam da aynı durumdaydı jinekolog Hasan Yıldıza gimişti ve onun kontrolünde hamileliğini geçirip bebeğini kucağına aldı çok şükür, çok tatlış bir yeğenim var şimdi. neyseki doğmuş sende bebeğine kavuşursun dilerim......
izmirdemi cnm o doktor.güzel dileklerin için teşekkür ederim
cok geçmiş olsun cnm çok zor durum hem fiziksel yıpranıyorsun hemde piskolojik seni çok iyi anlayabiliyorum.
bende 9 ayda 3 düşük yaptım senin düşüklerin kaçıncı haftalarda 6.cı ve 8.ci haftalardan sonraki düşükler genellikle tormbifiline bağlıdır yani kanpıhtılaşmasına benim dr ilk kaybımda test istedi yaptırdık pıhtılaşma çıktı en son da ağustos ayında dış gebelik geçirdim en zoru oydu iç kanam geçirdim sol tüpüm alındı doğum yapmadan sezaryan ameliyatı oldumbenimde bekleme süreçim önümüzdeki ay bitiyor şimdi stresi başladı acaba olucakmı olsada tutacakmı çok zor durum ya allah herkeze sağlıllı bebişlerini kucağına almaya nasip etsin.
1.rahm filmi2.kan pıhtılşmsı3.guatr4.kanda anemi5.free t3 ve t4 testleri yani bnlar hep genllme oluyor cnm ve daha brsuru testlr
Rabbim hakkında hayırlısını versin tatlım bi düşük mağduru da benim :S