• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arka arkaya dsk yapanlar ve genetik Testler yaptirmis olanlar buraya...

dilara1

canim kizim Dilaram
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
760
0
96
Diğer
Selam arkadaslar...

ben 2000 yilinda Klomen ile Hamile kalabilmis ve su an bir cocuk annesiyim. Ikinciyi de en basta Kizim olmak üzere hepimiz de cok istiyoruz. Ama ne yazikki 2006 dan beri 3 Düsük yasadim. senağlama senağlama Ilki iste 2006 daydi. Diger ikisi de 2008 de. Zaten onun üzüntüsü bir yana birde 3. kez olmasi… Sanki artik bana kismet olmiyacakmis gibi geliyor. Allahim hepimize yardimci olsun. Bende hamilelik olusuyor. Ama iste devami yok. Neden acaba??? Simdi bende artik hele sükür genetik Testler yapilacak. Bunu acaba yapan varmi aranizda??? Nasil birsey dir bu???

Yaptırmadım canım ama düşündük pahalıymış biraz .....Geçmiş olsun ..

Tesekkürler,

ama nasil birseyler yapiliyor anlatildi mi sana??? Birseyler bulunuyormu???

canım üniversite hastanelerinde var genetik labaratuvarı kanını alıp sonucu aynı gün yada ertesi gün verecekler eline hepsi bu...

Bu tip tekrar eden düşüklerle ilgili olarak yengemin yaptırdığı testleri paylaşayım. Yapılan genetik testler sonucu tromboz yatkınlığına ait faktörler tespit edildi. İnternette bu konu ile ilgili Burç Laboratuvarının sitesini buldum. Umarım ihtiyacı olana yardımcı olur

arkadaşlar ben 2009 yılının sonunda hamile kaldım ve düşük yaptım bunun sonuncunda kanda pıhtılaşma çıktı..sonra klomen kullanıp düşükten 5 ay sonra hamile kaldım 40 haftalık bebeğimi doğumda kaybettim..ve son olarak bu hafta 2,5 aylık düşük yaptım doktorum artık kromozom testi yapılması gerek sana ve eşine dedi...yaptıran var mı??? nasıl oluyor?? lütfenn bana yardım edin......

benimde 2 tane düşüğüm var pıhtılaşma varmış üniversite hastanesine gidiyorum . ilk doktorum rutin tahlilleri verdi ve birde pıtılaşma tahlili verdi 20 gün sonra çıktı 2 faktörümde pıhtılaşma varmış sonrada kromozom tahlili istedi o da 20 gün sonra çıktı onda birşey çıkmadı. bu tahlilleri yapan laboratuvardaki doktor tıbbi genetik doktoru çok ilgilendi anlattı neden düştüğünü falan hamile kalınca kan akışım duruyormuş ve folik asiti ve b 12 yi düşürüyormuş değerlerini ondan düşüyormuş şimdi folik aasite başladım haftayada coraspine başlıyacağım hamile kalınca iğnelere başlıyacağım allah yardımcımız olsun :((

kromozon analizi genelde kanda bakılıyor genetik laboratuvarlarda ben geçensene eşim ile birlik te gidip yaptırmıştık www.kantahlili.net merkezi nişantaşın da fiyatlarıda diğer laboratuvara kıyasla oldukça uygundur tavsiye ederim.

Back