- 1 Haziran 2019
- 28
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi Pimpirik31
Kızlar 2 ay adet gecikmesi yaşadım ve doktor bana tarlusal verdi 10 gün içinde adetim geldi fakat bu ay yine adetim gecikti aranızda arka arkaya adet gecikmesi yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi mi yaptin yoksa idrar mi canimVar canım bende o durumdayım . Geçen ay 12 günüm geçmişti. Lanet olası o microgynon kullanmaz olaydım . Biraktigim gibi adet günüm geçti . Bende tarlusal kullandım 2 fn içinde adet oldum . Bu ay da 4 günüm geçti test falan da yaptım birşey çıkmadı gibi . Ama korkuyorum![]()
Oluyo bazen . Bide idrar testi yaptım koca karı usulü bile yaptmAteş basması terleme üşüme varmı canim
ateş basması ve aniden terleme olması gebelik belirtisimiAteş basması terleme üşüme varmı canim
En iyisi bi test yap sende canm seninde günün geçti mıateş basması ve aniden terleme olması gebelik belirtisimi??vücut ısısı düşmediği içinmi ateş basıyo acaba bende çok sık yaşadım bu ay kış günü pencere açıyorum o derece
Ne yapalım herşeyi deniyoruz umut dünyası glm senin böyle yapman gayet normalOluyo bazen . Bide idrar testi yaptım koca karı usulü bile yaptm![]()
hayir 28subat benimki canimEn iyisi bi test yap sende canm seninde günün geçti mı
Bebek istiyorsan insallah hamilesindir canım ama ben hiç istemiyrmhayir 28subat benimki canim
hepimizin hakkında hayırlısı olsunBebek istiyorsan insallah hamilesindir canım ama ben hiç istemiyrm![]()
Amin canimhepimizin hakkında hayırlısı olsun