• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arka arkaya adet gecikmesi yasayan var mi

Pimpirik31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
28
7
1
38
Kızlar 2 ay adet gecikmesi yaşadım ve doktor bana tarlusal verdi 10 gün içinde adetim geldi fakat bu ay yine adetim gecikti aranızda arka arkaya adet gecikmesi yaşayan var mı

Var canım bende o durumdayım . Geçen ay 12 günüm geçmişti. Lanet olası o microgynon kullanmaz olaydım . Biraktigim gibi adet günüm geçti . Bende tarlusal kullandım 2 fn içinde adet oldum . Bu ay da 4 günüm geçti test falan da yaptım birşey çıkmadı gibi . Ama korkuyorum 😔

Var canım bende o durumdayım . Geçen ay 12 günüm geçmişti. Lanet olası o microgynon kullanmaz olaydım . Biraktigim gibi adet günüm geçti . Bende tarlusal kullandım 2 fn içinde adet oldum . Bu ay da 4 günüm geçti test falan da yaptım birşey çıkmadı gibi . Ama korkuyorum 😔
Kan testi mi yaptin yoksa idrar mi canim

Canım idrar tesri yaptım . Komik gelicek sze belki ama kocakari usulu test bile yaptm

Benim 5 gün gecti adetten sıcak basıyor terliyorum üşüyorum halsizlik oluyo kaşık ağrısı göğüslerim ağrıyor ağırlaştı

Back