- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Teknosa mağazasından Bluetooth kulaklık aldım 2 yıl garanti kapsamında , bu ayın 10 da aldım İlk birkaç gün iyidi ama şimdi 2 gündür birden bağlantı kesiliyor yada kulaklığın birinden ses gelmiyor, şarj çok çabuk bitiyor ne kadar şarj etsemde hep yüzde 90 oluyor en fazla , ayarlar kısmından çıkıp müzik dinlecegim platforma girene kadar şarj 80 ne iniyor o kadar çabuk gidiyor yani şarjı, yarın aldığım mağazaya gidicem, buraya yazmamın nedeni yeni kulaklığın bu kadar kısa sürede garantiye gitmesini istemiyorum, şimdiden bozulan kulaklık belli ki iflah olmucak hep sorun cikicak, acaba yenisini talep etsem verirler mi? Yada iade kabul edilir mi benim bu durumda yasal hakkım nedir? Bilmiyorum bundan öncede türk telekom mağazasından kulaklık aldım şarj kablosu sorunlu çıktı gittim garantiye girmiyor dediler paramla yeni kablo aldım, birkaç ay sonra yine şarj olmadı kulaklıkların yerleştirildiği kutunun da garantiye girmediğini söyledi ama getir yine bakarız dediler , bende sinirlendim birşeyler deyip çıktım uzatmak tartışmak istemedim, idare ettim öyle aylarca kullandım en sonunda çöpe attım onu , yine aynı durum bu kulaklıklarda da yaşansın istemiyorum , yarın ne deyim, ne talep edeyim bir haftalık ürünün tamir edilip bana geri gelmesi içime sinmiyor , konumun yeri yanlışsa lütfen kusura bakmayın