Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sıze uygun elbıseler bunlarEki Görüntüle 1199596 Eki Görüntüle 1199595 Eki Görüntüle 1199594 Eki Görüntüle 1199593 Eki Görüntüle 1199592
Eki Görüntüle 1199600 Eki Görüntüle 1199601 Eki Görüntüle 1199602 Eki Görüntüle 1199603 Eki Görüntüle 1199604 bende bunlar var ilgilenirseniz...
canım bende senin sayfana bakıyordum şimdi bu mavi elbisenin arkasındaki kurdale çıkıyormu öncelikle son sıradaki elbiseninde boy uzunlugu neddir acaba
Ceketin bedeni 36, fiyatı 5TL, kumaşı kalın değil mevsimliktir deformesi de yok Eki Görüntüle 1199617 Eki Görüntüle 1199622
canım ceket makul fiyatta lmak isterim ancak diğer aradıklarımdan varmı tek ürüne kargo ödemiyim.yada hangi ildesin acaba
Cnm kurdele degilde o burgu yapılmış sanki elbisenın on tarafı o
En sondaki elbisenın boyu da 86 cm
Ben izmitteyim, bulduklarımı gösterdim ama konuma bakın isterseniz belki beğeninize uygun birkaç parça daha çıkar[/QUOT
anladım ben ozmaan konunuza baştan bi bakim en azından 2 3 ürün yapim dönücem size teşekkür ederim tekrar
En makul fiyatlarda olanlar lütfen
blazer ceket yada normal spor ceket (kısa kolda olabilir yazlık olanlardan) 36 38 beden
siyah uzun etek 36 38 beden
sıfır kol badiii her renkten
yazlık mevsimlik elbise
En makul fiyatlarda olanlar lütfen
blazer ceket yada normal spor ceket (kısa kolda olabilir yazlık olanlardan) 36 38 beden
siyah uzun etek 36 38 beden
sıfır kol badiii her renkten
yazlık mevsimlik elbise
bende de bunlar var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa dikatli bakınca fark ettim cnm bende.arka tarafıda degilmiş ön tarafıymış zaten ben öğretmenim okulda giymek için arıyorum bunun önü uygun olmaz.ama çok tşkr ederim ugraştırdım sizi
Bende hepsi vaaaaarrr :))). ama buraz daginik tum sayfalara bakcenni?![]()
Iki konum var ozellikle
Ilk linkte 1. Ve 3. Sayfa ve
ikinci linkte 1. Ve 4. Sayfayi bi gorr tatlm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738156
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739082
cnm daha da var Sayfam girip bakabilirsin Kolsuz body her renk var bend e nerdeyse bu aradigin benim etek üstüne koyduğum beyaz body gibi değil mi ben istanbuldayım bu ürünlerim giyilMedi ler ise başlayacağım diye aldım durumlar değişti elimde kaldılar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.