Bebek İkinci El arıyorummmm:yürüteç

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
izmir içinden elınde yürütec olupta satmak ısteyen varmı arkadaşlar ..resım ve fıyat eçıklamasıyla donersenız sevınırım

izmir içinden elınde yürütec olupta satmak ısteyen varmı arkadaşlar ..resım ve fıyat eçıklamasıyla donersenız sevınırım
Bende var chıcco marka fakat bolu dayım ama kargoyu 10 ila 15 arasi yollayabilirim anlaşmalı kargoyu var normalde 85 tutuyor geçen bir arkadasa göndereceğim sordum öyle söylediler düşünürseniz yardimci olurum

bende yurutec falan yok bu konuda yardimci olamiycam ama belki bi kez daha dusunursunuz diye sizi uyarmak istedim yuruteci hicbir cocuk doktoru tavsiye etmiyo kalca sagligi icin hic iyi olmadigini soyluyolar.bence hareketliligini baska oyuncaklara yonlendirseniz.saglikla buyutun bebeginizi:nazar:

bende yurutec falan yok bu konuda yardimci olamiycam ama belki bi kez daha dusunursunuz diye sizi uyarmak istedim yuruteci hicbir cocuk doktoru tavsiye etmiyo kalca sagligi icin hic iyi olmadigini soyluyolar.bence hareketliligini baska oyuncaklara yonlendirseniz.saglikla buyutun bebeginizi:nazar:

ılgınız ıcın tesekkur ederım fakat 8 aylıkken kullanmakta sakınca yokmus drumuz oyle soyledı..hıc durmuyor kızım aklı fıkrı dolasmakta

Back