• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arıyorummm yürüme arkadaşı

elfidaalya

Zeyneb Sare'nin annesi
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
1.487
1.324
208
Arkadaşlar kızım için temiz kullanılmış yurüme arkadası arıyorum istanbul içi tercihimdir

Chicco binilebilir tren satıyorum ilgilenirseniz, özelden mesaj da attım. fotoğrafları aşağıdaki gibi.
IMG_9383.jpgIMG_9385.jpg

Arkadaşım bende var ama inan gerekli birşey değil. Ben ablamdan almıştım boşa yer kaplıyor şimdi. Ben para verme derim.

Arkadaşım bende var ama inan gerekli birşey değil. Ben ablamdan almıştım boşa yer kaplıyor şimdi. Ben para verme derim.

Bilemedim şimdi, kızım koltuga falan tutunup turuyo yurutecte almayı düşünmüyorum o yuzden yurume arkadaşı istemistim, hem oyuncaklarıya oynar diye. Tavsiyen için teşekkur ederim

Evet kapanıp Araba oluyor sadece sarı kolu yok fotoda görünen boşlukta sarı bir kol var o yok

Urunu kullananlardan gordugum icin o bosluk dikkatimi cekti ondan sormustum, ilginize tesekkur ederim ama o kol olmayinca araba seklinde kullanilmasi zorlasir almisken hr seyiyle saglam urun almak istiyorum, size iyi satislar dilerim tekrar tesekkur ederim

Back