arıyorummm acıll40/bulunmuştur.

ysnrtn

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
332
17
318
slm arkadaslar bnım aradıgım bır kaç urunvar uygun fıyatlar olursa cok memnum oluırumn

sıyah tayt pantolan tarzında ama 40 beden 42de olur
arkadı uzun sıfon gomlek 40/42
normal oduncu gomlegıde olur40/42
ve cocuk oyun konsolu (ateri tarzı olabılır)
tunık ayrıca

Şuan telefondan girdiğim için Fotoğraf koyamıyorum, sayfama bakarsanız eğer istediğiniz pantolon, tunik, Gömlek mevcut[/QUOTE]

789bQ5.jpg

arkadan uzun tunik kemeri çok şık vücudu çok toplu gösteriyor 12 tl kışlıktır 40 bdn

q26lvD.jpg

çok şık bir şey göğüs altı bağcıklı çok şık gösteren bir tunik 40 beden olur yurtdışı ürünüdür 12 tl
q26lvD
MlNyaa.jpg

bu da kot görünümlü tayt 5 tl olur lastiklidir beli 42 olur rahat

i
gLdA2Q.jpg

soldaki tayt kot görünümlü sıfırdır 40 bdn ancak iyi esniyor 42 ye de olur 6 tl olur
konumun linkinden bakabilirsiniz daha çok var fiyatları düşürdüm beklerim başlıcaları bunlar

slm arkadaslar bnım aradıgım bır kaç urunvar uygun fıyatlar olursa cok memnum oluırumn

sıyah tayt pantolan tarzında ama 40 beden 42de olur
arkadı uzun sıfon gomlek 40/42
normal oduncu gomlegıde olur40/42
ve cocuk oyun konsolu (ateri tarzı olabılır)
tunık ayrıca

degaje yaka sıfon bluz bu var pantolon olarak da 40 beden sıyah koton kumas pacası cok dar olmayan kullanılmamıs bır pantolon..bluzun kusagı da mevcut
(1).jpg

12mk6D.jpg
J7r4OE.jpg
4Z2kGY.jpg
J7r4XJ.jpg

J7r4XJ.jpg

40 beden sıfırdır düşük bel değil dar paçalı 12 tl

gömlekleri de eklediğimtarzda arıyorsanız bu gömlekleri giyen arkadaşım 38 beden ancak göğüs ve alt ksm itibariyle 40 beden ama size olur mu bilemem o 50 kilo
gömlekler kareli 8 tl düz olanı 5 tl

tunikler de rodinin sıfır arkadan uzun modelli düşünürseniz ikisi 16 tl olur

n5VgaV.jpg
n5Vg9l.jpg
bgA2Ed.jpg

tunikler mavi olan tam olur herry ürünü 25 tl olur diğer siyah pudra renkli random marka 25 tl diğeri de siyah çok tatlı ama bana büyük 42 beden 20 tl hepsi sıfır ve markalı random 60 a grisi 55 mavi olan 130 a alınmıştır hepsi size kesin olur

olur derseniz bana özelden adres atın kesin olarak istediklerinizi iletin pzt kapıdaödemeli göndereyim bol satışlar hayırlı alışlar dilerim.

poplinn marka 44 beden usstu sifon alti likrali kumas oldugu icin 38 bedenden 44 kadar olur hic giyilmedi fiyati 20 lira

Back