arıyorumm/bulunmuştur.

dexterrrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
456
21
0
İzmir
takasla alabileceğim 40 beden kalça hizasında ya da az daha altında ceket,elbise taytla giyilebilecek üstler de olabilir,parfüm de olur :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
takasla alabileceğim 40 beden kalça hizasında ya da az daha altında ceket,elbise taytla giyilebilecek üstler de olabilir,parfüm de olur :))

hangi parfümü arıyosun canım Calvin Klein beauty var bende 10 15 ml kullanıldı fazlalıktan satıyorum orjinal parfüm 100 ml lik şişe

Son düzenleme:
hangi parfümü arıyosun canım Calvin Klein beauty var bende 10 15 ml kullanıldı fazlalıktan satıyorum orjinal parfüm 100 ml lik şişe

canım orjinal olmasi benim icin yeterli belli bi marka aramiyorum.konularima bak begendigin varsa bictigin fiyata denk takas yapalim

canım orjinal olmasi benim icin yeterli belli bi marka aramiyorum.konularima bak begendigin varsa bictigin fiyata denk takas yapalim

takas düşünmüyorum canım sen takaslamı alcaktın konularını link atarmısın yinede bakim bi

görmemişim takasla yazdığını başta yazıyomus :)

Son düzenleme:
Elimde 40-42 beden üstler var ama takas düşünmüyorum hatta sayfamda bulabilirsin sana uyan olursa fiyatlarda yardımcı olabilirim.

arkadaşlar özellikle takasla alabileceğim diye belirttim,nakit düşünmüyorum maalesef

bende hepsinden var sayılır ama takasa giremiyorum...

acilen dolabı boşaltmam lazım...

nekadar fiyat bictin canim ? double plaka iyi olurdu ama bulmusken kacirmayayim :) bak benim urunlere uygun biseyler bukursan takas yapalim

sizin ürünleriniz nerde bulamadım da yeniyim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…