- Konu Sahibi dexterrrrrrr
-
takasla alabileceğim 40 beden kalça hizasında ya da az daha altında ceket,elbise taytla giyilebilecek üstler de olabilir,parfüm de olur :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hangi parfümü arıyosun canım Calvin Klein beauty var bende 10 15 ml kullanıldı fazlalıktan satıyorum orjinal parfüm 100 ml lik şişe
canım orjinal olmasi benim icin yeterli belli bi marka aramiyorum.konularima bak begendigin varsa bictigin fiyata denk takas yapalim
takasla alabileceğim 40 beden kalça hizasında ya da az daha altında ceket,elbise taytla giyilebilecek üstler de olabilir,parfüm de olur :))
elimde orjinal ralph lauren var ilgilenirsen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696118&page=5&highlight=aylak+madam
takasla yüz kremi ve durulanmayan saç bakım kremi arıyorum acil
Benm.buyuuk bden konumda bikac krem var onlara bakabilirsin ca
canim baktim da hangi sayfada bulamadim,buraya atarmisin kremlerin fotograflarini,bir de bensdkilere bak uyarsa denk takas yapariz
düzleştirici de bulabilirsem takasla çok iyi olacak :)
http://www.dijitalburada.com/sunny-sn6-sskl-10-sac-duzlestirici-urun4785.html bende bu var ama kullanmıyorum artık isterseniz takas yapabiliriz
nekadar fiyat bictin canim ? double plaka iyi olurdu ama bulmusken kacirmayayim :) bak benim urunlere uygun biseyler bukursan takas yapalim
sizin ürünleriniz nerde bulamadım da yeniyim burda
sizin ürünleriniz nerde bulamadım da yeniyim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?