Mutfak gereçleri vintage tarzı, ferforje tarzı, ev aksesuarları, dekoratif ürünler raf vs gibi. Anne kız kombin tşört , tesettürlü anne kiz kombin elbise , bebek toka bandaj bere ariyorum. 7 aylik kizim benim beden 44 46 uyumlu
Ikinci el uygun fiyatli ve kapida ödeme yapabilecegm olursa daha iyi olur. Olmazsada ulasin bana
Mutfak gereçleri vintage tarzı, ferforje tarzı, ev aksesuarları, dekoratif ürünler raf vs gibi. Anne kız kombin tşört , tesettürlü anne kiz kombin elbise , bebek toka bandaj bere ariyorum. 7 aylik kizim benim beden 44 46 uyumlu
Ikinci el uygun fiyatli ve kapida ödeme yapabilecegm olursa daha iyi olur. Olmazsada ulasin bana
Şimdi bu şekilde bir konu bu bölümün değil.Aradıklarınız oldukça geniş kapsamlı.Bu bölümde sadece gelinlik,nişanlık,abiye vs...satış,arama ve takas yapılıyor..Aradıklarınız bunların hiçbiri olmadığı için bu bölümdeki konunuzu kapatıyorum..Yapmanız gereken bebek,çocuk için 2,el bebek,çocuk bölümüne bir konu açarak ordan arama yapabilirsiniz.Onun dışındakiler içinse bit pazarına ayrı bir konu açıp ordan aratabilirsiniz istediklerinizi...