Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet güzelmiş fiyatı ne nasıl alcam iletişime nasıl gece ceğizEki Görüntüle 1358993 38 beden canım düşünürsen saten
Ben yeni üye yim siteyi pek kul lanamıyorum henüz siz özelden no yazarmisiniz10 lira olur canım çünkü kullanıldı ptt kargoyla yollarım sende iban no veririm hesabıma yatırırsn canım olurmu yada whatsapp varsa özelden no yaz ordan konuşalım
Kırmızının tarzında diz civarı olabilir saten olmalı parlak kumas yaniEki Görüntüle 1359063 Eki Görüntüle 1359066 Eki Görüntüle 1359067 Eki Görüntüle 1359070
uzun kısa kaç beden nasıl birşey arıyorsan o tarzm varsa eklerim cnm bunlara bak bi begenicekmisin
Güzelmiş kaç beden[/QUOTE
ben 38 bedenim bana oluyor..sanırım 36/38 beden ama ölçü istersen hemen ölçeyim..hatta watsapp varsa özelden yaz numaranı göndereyim..ok?
çektim resimleri biraz beklersen siteden özeline göndereyim..saks mavisi diye aldım..flaştan farklı çıkıyor heralde...Whatsap malesef yok bel kısmını ölçer sen sevinirim.ama gerçekten güzelmiş renk tam olarak ne resimde farklı çıkı yo bazen
yok iç göstermiyo normal kalınlıkta..kışlık kumaş değil ama...Tamam bekliyo rum bide kumaşı incemi kalınmı
36 38 beden bel kısmı lastikli saten etekArkads lar saten etek arıyorum satmak isteyenler özelden msj atsın
merhaba elbise ve etek var ikiside saten elbise 15 tl xl beden,etek 5 tl36 38 beden bel kısmı lastikli saten etek