ariyorum

Aysegül mrb, buradada karşılaştık:KK48: zümrüt yeşili abiye elbiseden vazgeçtin sanırım? Neyse yaklaşık 1 sene önce bi arkadaşımla birlikte butik pasta ve kurabiye üzerine çalışıyorduk. Hobi olarak başlamıştık sonra o işe başlayınca ara vermek durumunda kaldık. Şimdilik sadece yakın çevreme istediklerinde yada hediye olarak yapıyorum. Şu an bir ihtiyaç içerisindeyim, daha doğrusu başka birilerimin bi ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum. Dolayısıyla maddiyata dönüşebilecek herşeyi değerlendiriyorum. 1 liraya kurabiye yaptırmak çok zor, çünkü iyi kalitede malzeme kullandığında ki ben öyle yapıyorum ancak maliyetini karşılar, hiç birşey kazandırmaz. En azından 1,5 lira diyelim ve en az 20 sipariş olduğunda gönderiyorum, konseptler hariç. Yani mesela bi konsept istiyorsan sayı olarak az ama herbiri farklı olacaksa o zmn daha az sayıda gönderilir fakat fiyatı daha fazla olur, onada tanesi 2 lira diyelim..normal şartlarda bu fiyatlara kimse yapmaz ama dediğim gibi şuan ihtiyaçtan dolayı düşünüyorum. Bi blogumuz var, eğer sakıncası yoksa adını paylaşırım oradan bakarsın,oradakilerin üzerine çok şey yaptık ama bloga eklemedik..Şimdilik örnek olsun diye birkaç resim paylaşayım. Eğer istersen daha detaylı görüşürüz..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 87
  • image.jpg
    image.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 92
  • image.jpg
    image.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 81
  • image.jpg
    image.jpg