ARIYORUM

bende vestel uydu alıcısı var isteyen olursa yarın resmini yüklerim 1 ay kullanıldı sadece boyutları da küçük.

evet yalnız şehir neresi fiyatta bişeyler daha yapın malum kargo parasıda var birde kumanda ve kabloları falan var degilmi

evet yalnız şehir neresi fiyatta bişeyler daha yapın malum kargo parasıda var birde kumanda ve kabloları falan var degilmi

Sehir ankara herşeyi var kumandasida kablosuda.en uygun kargo ptt isterseniz ptt kargo ile gonderirim.fiyati zaten cok uygun yepyeni urun sayilir, diger sitelerde 135-150tl civari. Karar sizin sanirim kargo 6-7tl tutar.

Son düzenleme:
aynısını ben zaten kullanıyorum modelide aynı çok memnunum bir tane daha lazım . 30 tl bari olsun olur derseniz ptt benim için uygun parayı ödeme şekli nasıl olur

aynısını ben zaten kullanıyorum modelide aynı çok memnunum bir tane daha lazım . 30 tl bari olsun olur derseniz ptt benim için uygun parayı ödeme şekli nasıl olur

Olur ben ozelden hesap noyu veririm siz parayi yatirirsiniz bende ptt kargoya veririm sizede uyarsa

merhaba bende koyu fume grı uzernde kocaman kalpseklınde gumus grı pulları olan gelınlık gıbı duran yatak ortusu var..

Tamam anlaştık yalnız ben ancak pazartesi öğleden sonra yatirabilirim bugün dışarı cikamam gunum var siz müsait olunca hesap num yazin mümkünse telefonu yazin mesajla size yatirinca bildiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…