Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl bi çanta portföy tarzı olurmu38 no taba kahverengi yada krem renkte uygun az kullanılmış ayakkabi ve şık siyah çanta ciddi alicym
mağazalar kapandı mı yoksa.d38 no taba kahverengi yada krem renkte uygun az kullanılmış ayakkabi ve şık siyah çanta ciddi alicym
özelden mesaj attım38 no taba kahverengi yada krem renkte uygun az kullanılmış ayakkabi ve şık siyah çanta ciddi alicym
işini görürmü bilmem38 no taba kahverengi yada krem renkte uygun az kullanılmış ayakkabi ve şık siyah çanta ciddi alicym
rica ederim tatlımPortföy hiç cantam yok kullanamıyorum teşekkürler canm
Mağazalar kapanmadida Güneydoğu'da yaşayan birisi olarak bomba tehlikesine karşı kalabalk yerlere gitmiyoruz.Birde ben mi yanlış yerdeyim siz mi bit Pazarı bölümünde başka ne arayacaktim bilgilendirirsen sevinirim bilmiyorumdamağazalar kapandı mı yoksa.d
rıca ederım her zaman beklerımMilka84 arkadaşim Süet deri karışık yada tam deri arıyorum değerlendirmede tutacam teşekkürler canm
38 no taba kahverengi yada krem renkte uygun az kullanılmış ayakkabi ve şık siyah çanta ciddi alicym
bende de bu varEki Görüntüle 1264585 Eki Görüntüle 1264588 Portföy çanta çok şık kemik rengi kenarları metal şeritle döşenmiş fiyatı 35 tl
Renkler tam benlik ama topuklu hiç kullanamıyorum varsa 38 babet beklerim Teşekkürlerha bir de ustu siyah mat renk suet degil ama goruntusu ole topuk kismi ve bagciklari taba