- Konu Sahibi aysenurqwertya
Dijital baskul ariyorm kizlar onceligim takas konularma bakabilirsnz yardim edin acll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dijital baskul ariyorm kizlar onceligim takas konularma bakabilirsnz yardim edin acll
sen de mi bacım..ben 2 gün önce aldın dijital maeketten 20 tl....bi çıkıyorum 74 bi saat sonra 75 bi saat sonra 74.50 bu nasıl tartı iade edeceğim.
Acaba dijital tartılar sabahtan sabaha mı tartılmalı o zaman gün içinde kaç gm bebeğim ve ben kg almışız ya da vermişiz nasıl anlıcaz.
Bilgisi olan cevaplarsa seviniriz herşey ticaret değil di mi arkadaşlar:)
sen de mi bacım..ben 2 gün önce aldın dijital maeketten 20 tl....bi çıkıyorum 74 bi saat sonra 75 bi saat sonra 74.50 bu nasıl tartı iade edeceğim.
Acaba dijital tartılar sabahtan sabaha mı tartılmalı o zaman gün içinde kaç gm bebeğim ve ben kg almışız ya da vermişiz nasıl anlıcaz.
Bilgisi olan cevaplarsa seviniriz herşey ticaret değil di mi arkadaşlar:)
20 tl koçtaş ta falan burda astarı yüzünden pahalıyı gelir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım tartıyı koyduğun yer düz olması gerekiyor
dijital baskülle sabah uyandıgında aç karnına tartıldıgın kilon dogrudur gün içinde beş kez de çıksanız hep farklı gösterir içtigiğinz su yediğiniz yemek o yüzden sadece sabah uyandıgınızda dogru sonuç alabilirsiniz :)
nekadar gram verdiğiniz bi sabah uyandınız mesela 70 çıktınız öbür gün sabah tartılın yine 69.800 çıktıysanız 200 gram gitmiş dmektir yatarken tartıya çıkmayın :):):)
olayı çözdük canım...ilk tartımdan sonra sıdırlamadan çıkıyorduk tartıya şimdi önce sıfırlyıp sonra tartılıyoruz.Teşekkür ederim ilginiçin canımıniçi
ne demek cano her zaman beklerim bence sen o tartıya fazla çıkma sonra pil fiyatlarını duyunca dudağın uçuklar ben en son 10 tl ye aldım minnacık pili
Nerden alıyorsunuz bılmıyorum ama esım bızım baskulumuz ıcın 1 tl ye almıstı
aaaaaaaaaaaaaaaa nerden aldı acaba ben saatciden aldım
ne demek cano her zaman beklerim bence sen o tartıya fazla çıkma sonra pil fiyatlarını duyunca dudağın uçuklar ben en son 10 tl ye aldım minnacık pili
dijital olmayandan var bende düşünürsen takaslık ürünlerine bakabilirim nedersin
1 mılyoncudan almıstı cok kalıtelı degıldır ama ıdarre edıyor alalı 4 5 ay oldu hala calısıyor :)
doğrudur ama civalılar sağlıklı değil ağır metal içeriyorlar mecburen diijitale döndük,ateşölçerimiz de aynen dijital![]()