• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ariyorum

Dijital baskul ariyorm kizlar onceligim takas konularma bakabilirsnz yardim edin acll

sen de mi bacım..ben 2 gün önce aldın dijital maeketten 20 tl....bi çıkıyorum 74 bi saat sonra 75 bi saat sonra 74.50 bu nasıl tartı iade edeceğim.
Acaba dijital tartılar sabahtan sabaha mı tartılmalı o zaman gün içinde kaç gm bebeğim ve ben kg almışız ya da vermişiz nasıl anlıcaz.
Bilgisi olan cevaplarsa seviniriz herşey ticaret değil di mi arkadaşlar:)

sen de mi bacım..ben 2 gün önce aldın dijital maeketten 20 tl....bi çıkıyorum 74 bi saat sonra 75 bi saat sonra 74.50 bu nasıl tartı iade edeceğim.
Acaba dijital tartılar sabahtan sabaha mı tartılmalı o zaman gün içinde kaç gm bebeğim ve ben kg almışız ya da vermişiz nasıl anlıcaz.

dijital baskülle sabah uyandıgında aç karnına tartıldıgın kilon dogrudur gün içinde beş kez de çıksanız hep farklı gösterir içtigiğinz su yediğiniz yemek o yüzden sadece sabah uyandıgınızda dogru sonuç alabilirsiniz :)
nekadar gram verdiğiniz bi sabah uyandınız mesela 70 çıktınız öbür gün sabah tartılın yine 69.800 çıktıysanız 200 gram gitmiş dmektir yatarken tartıya çıkmayın :):):)

Son düzenleme:

canım tartıyı koyduğun yer düz olması gerekiyor

20 tl koçtaş ta falan burda astarı yüzünden pahalıyı gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dijital baskülle sabah uyandıgında aç karnına tartıldıgın kilon dogrudur gün içinde beş kez de çıksanız hep farklı gösterir içtigiğinz su yediğiniz yemek o yüzden sadece sabah uyandıgınızda dogru sonuç alabilirsiniz :)
nekadar gram verdiğiniz bi sabah uyandınız mesela 70 çıktınız öbür gün sabah tartılın yine 69.800 çıktıysanız 200 gram gitmiş dmektir yatarken tartıya çıkmayın :):):)

tamam canım sabahtan sabaha:))tartılıcak

olayı çözdük canım...ilk tartımdan sonra sıdırlamadan çıkıyorduk tartıya şimdi önce sıfırlyıp sonra tartılıyoruz.Teşekkür ederim ilginiçin canımıniçi

ne demek cano her zaman beklerim bence sen o tartıya fazla çıkma sonra pil fiyatlarını duyunca dudağın uçuklar ben en son 10 tl ye aldım minnacık pili

doğrudur ama civalılar sağlıklı değil ağır metal içeriyorlar mecburen diijitale döndük,ateşölçerimiz de aynen dijital:(

canım civalılar da zaten net kilonuda öğrenemiyorsun ki en iyisi dijitaller iyi yapmışsın güle güle kullan canım bizimde ateş ölçerimiz dijital çok rahat oluyor

Back