- 14 Aralık 2007
- 2.740
- 318
- 723
- 40
Canim konuma bakarsan var detayli bilgi ve fotograf ölçüm isleminide aksam yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim konuma bakarsan var detayli bilgi ve fotograf ölçüm isleminide aksam yapabilirim
Canim kolları sifir kol elbisnin bolerolari uzun kollu resimlar var dedigim gibi konumda bakabilirsin bu pudra pembesi tam belli degil digeri krem olculer soylediğerinide eklermisin cnm ayrıca fiyatı ne dir bel ölçüsünüde yazarsan sorun yaşamayız kolları uzunmu bolero ile ayrı ayrı çeksen bekliyorum
takım ve küpe bunlar canım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725053&page=2
küpe istediğim tarzda değil sallantılıolmasını isitiyorum takımda elbise sanmıştım düşündüğüm şekilde değilmiş yatak örtüleri ve eşarplarda bişeyler bakalım bnm vereceklerime sen karşılık ayarlarmısın bi bakiim halledelim şu meseleyi eşarpve pikeleri fiyat olarak sen dengelermisin bakalım nasıl olacakcanım baktınmı ürünlerime
küpe istediğim tarzda değil sallantılıolmasını isitiyorum takımda elbise sanmıştım düşündüğüm şekilde değilmiş yatak örtüleri ve eşarplarda bişeyler bakalım bnm vereceklerime sen karşılık ayarlarmısın bi bakiim halledelim şu meseleyi eşarpve pikeleri fiyat olarak sen dengelermisin bakalım nasıl olacak
alvina marka pardesü 48 beden kurban bayramında alındı fuşya renkli
niz bişey olursa sorun cevaplarızz runnerlar ve perdelerle ilgilikrem perdelerin görünüşü
kotlar belisimonun ayrıca bir tanede siyeh kumas pantolonum var oda 10 tl ilgilenen olursa resim atıcam50 beden sıyah 48 beden koyu mavı kotum var 10 ar tl dır isteyene resim atıcam