arıyorum yada takas yaparım

yüzüğün resmi varmı cnm görmemiz lazım görmeden olmaz

yüzüğün resmi varmı cnm görmemiz lazım görmeden olmaz

canm yüzügn resmi bu altın alacksan kuyumcudn kac tl oldugnu ögrenirm indirmli verecm

Eklentiler

• $2014-06-12 09.02.14.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 60
  • $2014-06-12 09.02.20.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $2014-06-12 09.02.34.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 52
uzun elbiseler arıyorum arkadaşlar ya elinde olan varsa askılı bolerolu açık kapalı nasıl olursa eteği uzun olsun yeter desenli düz farketmez

kalın askılı herry marka elbisem var... L beden... krem rengi

eteği katlamalı çalışılmış, hafif kabarık duruyor.... eteği ayak bileğine kadar ve etek ucuna biye geçirilmiş.... alt kısmı dar yada tamamen geniş hale getirebiliyorsunuz...

ordaki albiseyi düşünmedim cnm diğer elbiseyi ve küpeyi eklermisin

canım bende birtek bu elbise var yarında o takımla küpeyi ekliyeceğim benim kıyafetlerin olduğu sayfaya ben ramazanda tatile gideceğim yarın sen ne zaman nete girersin kararımızı ona göre verelim

canım bende birtek bu elbise var yarında o takımla küpeyi ekliyeceğim benim kıyafetlerin olduğu sayfaya ben ramazanda tatile gideceğim yarın sen ne zaman nete girersin kararımızı ona göre verelim
fiyatları ve tam ölçüleriyle eklersen eğer yarın öğlen olmadan kararlarımızı verelim takımın bedeni kaç bn 48 beden giyiyorum

Bende bu bolerolu elbise var 48 aynisinin krem rengide var o 52 beden

fiyatları ve tam ölçüleriyle eklersen eğer yarın öğlen olmadan kararlarımızı verelim takımın bedeni kaç bn 48 beden giyiyorum

seninle kilolarımız aynı zaten takım bana rahat oluyor çan model uzun etek ve likralı esnek gömlek çok rahat bir gömlek önü düğmeli değil ve yaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…