Canm gecen gun bende aynisni dusunmstm ama kimsenin buradn altn akacagna inanmamstm esim sevgililr gunundebir tek tas alms yollamsti bana ogun bugundr dar geliyr bozdrmkta istemedm malum cok ucuza bozuyorlr istersn foto gondereym kuyumcuyada tartirp norml fiyatndn 30 tk asagi vereym parayi alip uzerini tamamlayp bir boy buyugnu alacmda parmak enin ne kadr benm elimdeki galiba 12 no olmasi lazm
tabi canm gormedn olmz yarin ceker atarm foto tek tas demstn ya tektas yuzuk kenarlarida kucuk taslr var kucuk kibar bisey tabi parmagna uymasi lazmyüzüğün resmi varmı cnm görmemiz lazım görmeden olmaz
resim yokmuu resmini bi göreyim
tamam canım resim eklerim bügün
yüzüğün resmi varmı cnm görmemiz lazım görmeden olmaz
benim konumada bakabilirsin canım mint yeşili harika bir bluz var bide bu var
ben sana penye sormadımki
pardon canım ben yalnış kişiden alıntı yapmışımafedersin
cnm küpeside varmı bnm aradığım küpe ama yüzükte güzelmişcanm yüzügn resmi bu altın alacksan kuyumcudn kac tl oldugnu ögrenirm indirmli verecm
cnm küpeside varmı bnm aradığım küpe ama yüzükte güzelmiş
uzun elbiseler arıyorum arkadaşlar ya elinde olan varsa askılı bolerolu açık kapalı nasıl olursa eteği uzun olsun yeter desenli düz farketmez
ordaki albiseyi düşünmedim cnm diğer elbiseyi ve küpeyi eklermisinbendede burdaki elbise var canım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725053
ordaki albiseyi düşünmedim cnm diğer elbiseyi ve küpeyi eklermisin
fiyatları ve tam ölçüleriyle eklersen eğer yarın öğlen olmadan kararlarımızı verelim takımın bedeni kaç bn 48 beden giyiyorumcanım bende birtek bu elbise var yarında o takımla küpeyi ekliyeceğim benim kıyafetlerin olduğu sayfaya ben ramazanda tatile gideceğim yarın sen ne zaman nete girersin kararımızı ona göre verelim
fiyatları ve tam ölçüleriyle eklersen eğer yarın öğlen olmadan kararlarımızı verelim takımın bedeni kaç bn 48 beden giyiyorum
diğerinide eklermisin cnm ayrıca fiyatı ne dir bel ölçüsünüde yazarsan sorun yaşamayız kolları uzunmu bolero ile ayrı ayrı çeksen bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?