- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 347
mavi jeans , tommy hilfiger ve levis marka çantalar
özellikle bu marka çantası elinde olan varsa görmek isterim
Süpürge Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici, Visko Yastık, Cüzdan arıyorum
yastık hijyen açısından hiç kullanılmamış ya da 1 kere kullanılıp alışılamadığı için kullanılmamış olabilir
buharlı temizleyicim var ama hem süpürge hem buharlı temizlik yapan cihazlardan istiyorum yani evi tekrar tekrar dolanmaya gerek olmadan tek seferde iş bitsin istiyorum
cüzdana gelince markalı olması tercihim polo, benetton, tommy vs gibi ama markasız da olabilir , kullanılmış olabilir yıpranmış ve yırtık olmadığı sürece
siyah, kırmızı ve kahve tonları hariç her renk olabilir. süet ve nubuk olmasın
özellikle aradığım renkler bej, krem, kum rengi, turkuaz , pudra pembe
bu renklerde çanta da olabilir
ürünlerimle takas yaparak ödeme yapmayı tercih ederim ama çok beğendiklerim olursa parayla da alabilirim bütçemi aşmayacaksa
ek olarak bu parfümleri arıyorum kullanılmış olabilirler bitecek kadar olmadığı sürece :)
oriflame
architect erkek
amber elixir
avon
eternal magic
tomorrow
city rush
surrender
özellikle bu marka çantası elinde olan varsa görmek isterim
Süpürge Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici, Visko Yastık, Cüzdan arıyorum
yastık hijyen açısından hiç kullanılmamış ya da 1 kere kullanılıp alışılamadığı için kullanılmamış olabilir
buharlı temizleyicim var ama hem süpürge hem buharlı temizlik yapan cihazlardan istiyorum yani evi tekrar tekrar dolanmaya gerek olmadan tek seferde iş bitsin istiyorum
cüzdana gelince markalı olması tercihim polo, benetton, tommy vs gibi ama markasız da olabilir , kullanılmış olabilir yıpranmış ve yırtık olmadığı sürece
siyah, kırmızı ve kahve tonları hariç her renk olabilir. süet ve nubuk olmasın
özellikle aradığım renkler bej, krem, kum rengi, turkuaz , pudra pembe
bu renklerde çanta da olabilir
ürünlerimle takas yaparak ödeme yapmayı tercih ederim ama çok beğendiklerim olursa parayla da alabilirim bütçemi aşmayacaksa
ek olarak bu parfümleri arıyorum kullanılmış olabilirler bitecek kadar olmadığı sürece :)
oriflame
architect erkek
amber elixir
avon
eternal magic
tomorrow
city rush
surrender
Son düzenleme: