Arıyorum: Tommy , Mavi Jeans ,Levis Marka Çantalar, visko yastık ve diğer çeşitli ürünler/bulunmuştu

nbor

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.429
347
mavi jeans , tommy hilfiger ve levis marka çantalar
özellikle bu marka çantası elinde olan varsa görmek isterim

Süpürge Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici, Visko Yastık, Cüzdan arıyorum

yastık hijyen açısından hiç kullanılmamış ya da 1 kere kullanılıp alışılamadığı için kullanılmamış olabilir

buharlı temizleyicim var ama hem süpürge hem buharlı temizlik yapan cihazlardan istiyorum yani evi tekrar tekrar dolanmaya gerek olmadan tek seferde iş bitsin istiyorum

cüzdana gelince markalı olması tercihim polo, benetton, tommy vs gibi ama markasız da olabilir , kullanılmış olabilir yıpranmış ve yırtık olmadığı sürece

siyah, kırmızı ve kahve tonları hariç her renk olabilir. süet ve nubuk olmasın

özellikle aradığım renkler bej, krem, kum rengi, turkuaz , pudra pembe
bu renklerde çanta da olabilir

ürünlerimle takas yaparak ödeme yapmayı tercih ederim ama çok beğendiklerim olursa parayla da alabilirim bütçemi aşmayacaksa

ek olarak bu parfümleri arıyorum kullanılmış olabilirler bitecek kadar olmadığı sürece :)

oriflame
architect erkek
amber elixir

avon

eternal magic
tomorrow
city rush
surrender

Son düzenleme:
canım bende pempe-fuşya bir çanta var omuzdan, Jean ile de klasik ile de uyum sağlayabilen bir modeli var.
yarın eklerim fotosunu:KK34:

canım bende pempe-fuşya bir çanta var omuzdan, Jean ile de klasik ile de uyum sağlayabilen bir modeli var.
yarın eklerim fotosunu:KK34:

tamam ekleyince bakarım bit pazarına gelen giden yok artık buralar pek bir tenha

$20140119_151805.jpg $20140119_152029.jpg $20140119_152428.jpg $20140119_152603.jpg $20140119_152856.jpg $20140119_152944.jpg $20140119_153307.jpg $20140119_154454.jpg $20140119_154408.jpg

kimsede yok mu cüzdan vs yahu

İnşallah bulursun canim kac gündür kimseden çıt yok:) ben de arayip da bulamayinca üzülüyorum. Bu hem buharli hem elektrikli supurge olanlari hic duymamistim hangi marka uretiyor bi arada olmasi iyiymis.

İnşallah bulursun canim kac gündür kimseden çıt yok:) ben de arayip da bulamayinca üzülüyorum. Bu hem buharli hem elektrikli supurge olanlari hic duymamistim hangi marka uretiyor bi arada olmasi iyiymis.

philips FC 7020 Steam Plus Buharlı Temizleyici Ve Süpürge bu var mesela ilk aklıma gelen diğer bazı markaların da var

bu aralar forumda kimsecikler yok yaz olsa tatilde herkes diyeceğim ama boş buralar artık heralde pttnin kapıda ödeme vs durumları kalktı diye eskisi gibi bakmıyor kimse

Evet bu ara hic tadi yok bitpazarinin. Kapida ödemeli devam ediyor ama daha dun gönderdim kargolari.sadece kargoyu pesin aliyorlar. Ama ilden ile degisiklik gosteriyor olabilir.

Siyah renk ,kullanılmış ama iyi durumda bir cüzdanla ilgilenir misiniz?

Başlıkta belirttiğim gibi Süpürge Fonksiyonlu Buharlı Temizleyici, Visko Yastık, Cüzdan arıyorum

ayrıca hava nemlendirici cihaz da arıyorum, soğuk buharlı

yastık hijyen açısından hiç kullanılmamış ya da 1 kere kullanılıp alışılamadığı için kullanılmamış olabilir

buharlı temizleyicim var ama hem süpürge hem buharlı temizlik yapan cihazlardan istiyorum yani evi tekrar tekrar dolanmaya gerek olmadan tek seferde iş bitsin istiyorum

cüzdana gelince markalı olması tercihim polo, benetton, tommy vs gibi ama markasız da olabilir , kullanılmış olabilir yıpranmış ve yırtık olmadığı sürece

kırmızı ve kahve tonları hariç her renk olabilir. süet ve nubuk olmasın
özellikle aradığım renkler bej, krem, kum rengi, turkuaz , pudra pembe
bu renklerde çanta da olabilir
ürünlerimle takas yaparak ödeme yapmayı tercih ederim ama çok beğendiklerim olursa parayla da alabilirim bütçemi aşmayacaksa
bende sadece hava nemlendirici var paketinde hic kullanilmamis sadece merakdan deneme amacli acip bakmisdik esim isyerinin kooperatifinden almisdi ama dedigim gibi ihtiyac duyup kullanmadik oylece duruyor paketinde bende satmayi dusunuyordum hava nemlendirii resimde goruldugu gibi arcelik marka sifir fiyati 90 tl civarinda yari fiyatina verebilirim dusunursen kargoda benden olur $CAM00183.jpg

takasla alabileceğim şekilde ürünleri aramaya devam ediyorun

ek olarak bu parfümleri arıyorum kullanılmış olabilirler bitecek kadar olmadığı sürece :)

oriflame
lovely garden
architect erkek
amber elixir

avon

eternal magic
tomorrow
city rush
surrender

L Beden erkek için hırka arıyorum
ince triko gibi olanlardan
colins rodi mavi us.polo vs. gibi markaların olabilir
ayrıca varsa 33/32 kotlar da olabilir yine erkek için

L Beden erkek için hırka arıyorum
ince triko gibi olanlardan
colins rodi mavi us.polo vs. gibi markaların olabilir
ayrıca varsa 33/32 kotlar da olabilir yine erkek için

Canm 33 veya 32 beden kotmu arıyorsun
Yoksa beden 33 boy 32 kotmu?😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beden 33 boy 32 kot
özellikle siyah kot ya da koyu renkler

bir de hırka

Mavi jeans lacivert harika bir kot var bende sıfır ama beden olmaz canm onn için sormştm bendeki 32/30

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X