Canim tam aradigin gibi degil ama bende buyuk beden Kıyafetler var bakmak istersen
Konun varmı canım bakim?
Tesekkur ederim canm ama beden uymuyor malesef. Birde sadece bıtane etek var oda bordoİyi satışlar dilerim..
resim koydum bi göz atın istersenizHanımlar kendim için bi kaç kıyafet arıyorum..takas da yapabılırım, uygun fiyatlı da olabilir.
Siyah renk 44-46 beden mevlana tarzı yada benzer uzun etek, bileğe kadar gelsin istiyorum... Kışlık yada yazlık farketmez..
Siyah renk yine 44-46 bedene uygun, ispanyol paça, boru paça, kot,kumaş pantolon.. (Kot bedenımı bilmiyorum siz uyabılecekleri gösterirseniz sevinirim.)
XL beden tecihen siyah ama koyu renkler de olabilir, en az kalçayı kapatacak şekilde tuniklerinize de bakabilirim..:)
bende var 46 beden pantolon,kot gömlek ve triko üst .3ü 25 tl
Eki Görüntüle 1322939 Eki Görüntüle 1322940 Eki Görüntüle 1322942
Tüh elimde 48 beden 3 tane bluz var beden uysaydı biri sıfır diğer ikisi 1 kez giyilmiş ürünlerdi.
pantolon rengi kouy füme siyah değil.fotograf makineden dolayı soluk çıkmış .boru paçaCanım kot gomlek cok guzel duruyor, bırde sıyah pantolon nasıl acaba bıcımı ispanyol paçamı, birde cok ozur dıleyerek soruyorum rengı bıraz soluk gıbı resımden mı oyle yoksa kendımı.. Ben mat koyu sıyah ıstyorumda..
Canm konun varsa bakım yıne bol olsun zaten suan hamıleyım, rahatca gyerım hosuma gderse. Dogumdan snrada bakarız caresıneSiyah renkmi.
pantolon rengi kouy füme siyah değil.fotograf makineden dolayı soluk çıkmış .boru paça
kalın keten.ölçü de verebilirim ,istediğinizi sorabilir siniz sorun değilPeki kumaşı nedir acba cok soru sordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?