• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum.saç maşası fritoz mont

Ozaly

Yaparım bilirsin! :)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
976
1.203
158
Saçıma kısa sürede geniş dalgalar yapabilecegım yüksek ısıda maşa yada düzleştirici arıyorum.

Birde 42 beden resmini koydum ona benzer birşey arıyorum deri ve beli kemerli BULUNMUSTUR

Birde Minik bir fritöz arıyorum.

Bu arada klasik 42 beden ceketi olanlar varsa özellikle lacivert ariyorum

Bütün eksiklerimi yazdım :)
Bütçem kısıtlı hanımlar uygun fiyata arıyorum.
Takas düşünen olursa sayfama bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyatlara-canta-bot-elbise-gomlek-bluz.771154/

Eklentiler

• images (4).jpg
    images (4).jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 164
  • images (2).jpg
    images (2).jpg
    6 KB · Görüntüleme: 112
  • D2833_TA1_14WN_01_01.jpg
    D2833_TA1_14WN_01_01.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Mont var ben de şöyle bi model farklı montlar ceketler falan da var sayfama bi bakın isterseniz..
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Zaten ürunlerinize bakmistim ama siz 38 beden giyiyorsunuz galiba ben bazen 40 ama genejde 42 giyiyorum
Monta ve deriyi cok begendim bu arada

bende wag maşa var canım ( resmini eklediğin üçlü maşanın aynısı ) sıfırdan farksız babyliss marka , aldığım gibi duruyor 140 a aldım 100 e veririm...ama sıfır sayılır aldığım gibi çantasıyla gönderirim...Birde braun satin hair su dalgası maşası var onuda boynerden 150 ye aldım alalı çok olmuyor kırmızı renk iyonlu maşa sıfırdan farksız onuda 90 a veririm...

bende wag maşa var canım ( resmini eklediğin üçlü maşanın aynısı ) sıfırdan farksız babyliss marka , aldığım gibi duruyor 140 a aldım 100 e veririm...ama sıfır sayılır aldığım gibi çantasıyla gönderirim...Birde braun satin hair su dalgası maşası var onuda boynerden 150 ye aldım alalı çok olmuyor kırmızı renk iyonlu maşa sıfırdan farksız onuda 90 a veririm...
Aslında tam aradigim şey sizdekiler.ama fiyatlari biraz fazla geldi

Saçıma kısa sürede geniş dalgalar yapabilecegım yüksek ısıda maşa yada düzleştirici arıyorum.

Birde 42 beden resmini koydum ona benzer birşey arıyorum deri ve beli kemerli

Birde Minik bir fritöz arıyorum.

Bu arada klasik 42 beden ceketi olanlar varsa özellikle lacivert ariyorum

Bütün eksiklerimi yazdım :)
Bütçem kısıtlı hanımlar uygun fiyata arıyorum.
Takas düşünen olursa sayfama bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyatlara-canta-bot-elbise-gomlek-bluz.771154/

Eklentiler

• $2014-06-12 15.32.48.jpg
    $2014-06-12 15.32.48.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 67
Zaten ürunlerinize bakmistim ama siz 38 beden giyiyorsunuz galiba ben bazen 40 ama genejde 42 giyiyorum
Monta ve deriyi cok begendim bu arada
Canım ölçelim isterseniz bedenler uymuyor çünkü 54 kiloyken de oluyo bana önceden 59 kiloydum o zamanda oluyodu Şişme olduğu için XL olmadığınız sürece olur
Deriyi de denetirim 42 beden olan Arkadaşlarıma ya da ölçer söylerim size diğeri L beden zaten

Aynisindan bende var ama ince dalga yaptigi için kullanmiyorum gene de tesekkur ederim

Canım ölçelim isterseniz bedenler uymuyor çünkü 54 kiloyken de oluyo bana önceden 59 kiloydum o zamanda oluyodu Şişme olduğu için XL olmadığınız sürece olur
Deriyi de denetirim 42 beden olan Arkadaşlarıma ya da ölçer söylerim size diğeri L beden zaten
Mont buldum teşekkur ederim

Back