- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Canım benim ya k.bakama :)):) erkek ayakabısı arıyorum canım ama ayakabıların gerçekten çok güzeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim ya k.bakama :)):) erkek ayakabısı arıyorum canım ama ayakabıların gerçekten çok güzeler
ne kusuru canım belki burda görüp beğenenler olur satış yapmana vesile olursam çok sevinirim...:)Canım benim ya k.bakama :))
çok teşekürler canım ama pahalı geldi bana
hala arıyorum![]()
Colins erkek 41 no mevsimlik spor ayakkabı var elimde ilgilenirsen foto atabilirim 25tl
canım çok özür dilerim ben sana özelden msj atım diye hatırlıyorum ilgilenirim tabi resim yolarsan hemen bakarımBANA CEVAP YAZMADINIZ....
canım ön kısmında lekeler mevcut gibiRESİMDE LEKELİ GİBİ ÇIKMIŞ AMA BİR SIKINTISI YOK
TEKRAR RESİM ÇEKEYİM BURUN KISMI SÜET ONDAN DA KAYNAKLANABİLİR RESİM ÇEKMEDEN ÖNCE SİLMİŞTİMcanım ön kısmında lekeler mevcut gibi
SON RESİMLERE BAK CANIM ÖBÜRLERİNDE SU LEKE GİBİ GÖRÜNMÜŞ AYAKKABI ASLINDA BU ŞEKİLDEcanım çok özür dilerim ben sana özelden msj atım diye hatırlıyorum ilgilenirim tabi resim yolarsan hemen bakarım
canım fiyatı neEki Görüntüle 1436590
BURUN KISMI BU ŞEKİLDE...