Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sağol ama kot ceketi buldumNAZLI CNM NASILSIN?BENDE MANGONUN S BEDEN KOT CEKETİ VAR..Eki Görüntüle 1420153 Eki Görüntüle 1420154 Eki Görüntüle 1420155 Eki Görüntüle 1420159 Eki Görüntüle 1420160
Canım spor ayakkabısı yazmışsın buldun mu bulmadıysan bende baya var :)arıyorumm...
canım bulmadım daha varsa sende özele geçelimCanım spor ayakkabısı yazmışsın buldun mu bulmadıysan bende baya var :)
Var canım bende atarım istersencanım bulmadım daha varsa sende özele geçelim
çok iyi olur canımVar canım bende atarım istersen
Canım nike ve jump orjinalller digerleri orjinal degilçok iyi olur canım
tamam canım ama uygun fiyatlı arıyorumCanım nike ve jump orjinalller digerleri orjinal degil
CAnım istediklerini seç senin istedigin fiyat olucaktamam canım ama uygun fiyatlı arıyorum
canım bunlar kaç noCAnım istediklerini seç senin istedigin fiyat olucak
çok sağol canım ama ben polaroid fotoğraf makinesi arıyorumbende fujijilmin var bekarken eşime hediye almıştım hiç kullanmadı desem yeridir
canım hepside çok güzel noları kaçCAnım istediklerini seç senin istedigin fiyat olucak
canım bide bunlar erkek ayakabısımı erkek ayakabısından çok kız ayakabısına benziyorda bir karışıklık olmamış diğilmi :)canım hepside çok güzel noları kaç
tmm yanlış oldu .çok sağol canım ama ben polaroid fotoğraf makinesi arıyorum
Erkek ayyakbısmı aryosun canım sen ben bayan ayakkabı sandım :)))))(canım bide bunlar erkek ayakabısımı erkek ayakabısından çok kız ayakabısına benziyorda bir karışıklık olmamış diğilmi :)
:) erkek ayakabısı arıyorum canım ama ayakabıların gerçekten çok güzelerErkek ayyakbısmı aryosun canım sen ben bayan ayakkabı sandım :)))))(