- Konu Sahibi ecaydin555
-
Arkadaşlar sorunsuz işk arabam arıyorum,ama uygun fiyatlı istiyorum,yürütece dahi 35 tl vermişken ona daha fazla veremeyeceğim.
karışmak gibi olmasın ama ilk arabam yürüteçten pahalı ikisini dealdım da oradan biliyorum yürüteçi 50 ye ilk arabamı 95 e almıştım :) insallah bulursunuz
halen arıyorum yok mu satan?
sanki almamk için zorluyorsun kendini atine arkadaşımız kargo indirimli demiş bir bak istersen.....bende var 25 e ama kargo ödemen gerekir çünkü ist deyim cannım.
Bu kanıya nerden vardın acaba?Atine arkadaşımla mesajlaştık,benden önce başkasıyla görüştüğü için ona öncelik verdi,o kişii de almış maalesef.
Bilip bilmeden saçma yorumlar yapmamalısınız,almamak için zorlasam konu açmam,satan çok tabi ama önemli olan bütçeme ve aklımdaki fiyata da uymasıdır.
sanki almamk için zorluyorsun kendini atine arkadaşımız kargo indirimli demiş bir bak istersen.....bende var 25 e ama kargo ödemen gerekir çünkü ist deyim cannım.
bu arada foto yüklerseniz ve kargo net bir rakam verirseniz ilgileniyorum.
canım tartışmak için yazmamıştım yoksa niye ürünümü sana açıklayayım..inşallah gönlüne göre bulursun,bebekler çok keyif alıyorlar ilk arabamla .
almamak için zorluyor gibisin deyince alındımdediğim gibi atine arkadaşım satmış maalesef..sizinkini görebilir miyim?
ay ben bazen böyle tuhaf konuşuyorum haklısın ama inan iyi niyetten
tm yüklerim öngözde solmalar var hafiften ama sonuçta kullanıldı o kadar olur yine de resimlerim ağırlığı yok hacim olarak 10 tl tutar zannımca yani 35 e gelir sana yarın kargo günüm senin için sorarım görevliye ama inş elden alma imkanın olur.Ben de park yatak bakıyorum ama yakınlarda bulamadım kargo ödicem ben de malesed şans işte
bu arada istanbuldamsın,elden alma şansım yok maalesef..
bu arada istanbuldamsın,elden alma şansım yok maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?