• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum: Parça kumaş/bulunmuştur.

erdemli33

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
1.662
156
363
Hanımlar, eşimin bana hediye dikiş makinasi almasıyla dikiş dikmeye heveslendim. Ama bulunduğum yerde kumaş bulamadım malesef. Acemi olduğum için güzel kumaşlar dikemeyip çöpe atmakta istemiyorum. Elimde bikaç parça kumaş varmış onları diktim ama başka kalmadı. Benime aklıma bit pazarı geldi. Elinde eteklik, gömleklik, elbiselik, örtülük her türlü kumaş varsa almaya talibim. Tabi makul fiyatlarda olursa memnun olurum. İnşallah elinde olan vardır, bekliyorum canlarım :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar, eşimin bana hediye dikiş makinasi almasıyla dikiş dikmeye heveslendim. Ama bulunduğum yerde kumaş bulamadım malesef. Acemi olduğum için güzel kumaşlar dikemeyip çöpe atmakta istemiyorum. Elimde bikaç parça kumaş varmış onları diktim ama başka kalmadı. Benime aklıma bit pazarı geldi. Elinde eteklik, gömleklik, elbiselik, örtülük her türlü kumaş varsa almaya talibim. Tabi makul fiyatlarda olursa memnun olurum. İnşallah elinde olan vardır, bekliyorum canlarım :16::16:

nevresimlik kumaşlar istersen bende var canım...

çarşaf, yastık kılıfı, nevresim için uygun kumaşlar...

tatlım mesaj hakkı sıkıntısı yüzünden buraya yazıyorum...

bende çok kumaş var ama senin zevkine hitap eder mi, etmez mi bilemiyorum.... resimleri atayım sana...

duruma göre yazışırız yine...

tatlım mesaj hakkı sıkıntısı yüzünden buraya yazıyorum...

bende çok kumaş var ama senin zevkine hitap eder mi, etmez mi bilemiyorum.... resimleri atayım sana...

duruma göre yazışırız yine...

Tamam canim tesekkurler bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hangi sehirdesin? bursadaysan sana çok güzel bi parça kumaşcı onerebilirim kiloyla satıyor.

onun dısında annemin isi sebebiyle elimizde çok fazla kumas var. ama ne tür kumaslar istiyorsun bilmiyorum bu sekilde görmeden de nasıl tarif edilir onu da bilemedim :)

ilgilenirsen, ne tür kumaşlar istediğini ve fiyat aralığını bana özelden ilet
:34:

Bendede var guzelim yardmci olmak istrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back