• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arıyorum.. Oyuncak Ankara

ecrinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
73
6
88
36
Ankara'da elden alabileceğim Pilsan minyatür futbol kalesi, playskool binbir yüz bay patates kafa, büyük sağlam bir garaj seti arıyorum..

Elimde bunlar var. Siz garaj seti demişsiniz ama belki ilginizi çeker, açılmamış sıfır settir (Airport Set). Kaleler pilsan marka değil, markasını hatırlamıyorum. Fileleri foto için öylece koydum, daha düzgün bağlamak gerekli. Kalelerin bazı kısımlarında hasar var ama kırık değil. Resimde işaretledim. Zaten Patates kafa ve Airport' u beraber alırsanız kaleleri hediye edeceğim. Ankara'da yaşıyorum. Dilerseniz Hot Wheels fırlatıcılar da var.
Air port 70tl
Patates Kafa 40 tl

Eklentiler

• DSC03067.webp
    DSC03067.webp
    26 KB · Görüntüleme: 44
  • pts.webp
    pts.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 52
  • DSC03066.webp
    DSC03066.webp
    21 KB · Görüntüleme: 51
  • DSC03074.webp
    DSC03074.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 45
Teşekkür ederim baegul. Kalede özellikle pilsan arıyorum. Havaalanı seti de bizim için uygun değil oğlum 18 aylık bunu için küçük. Patates kafanın eksiği ya da kırığı var mı?

Patates kafanın eksiği ve kırığı yok. Tüm parçaları var, çok fazla kullanılmadığı için parçalar iyi durumda. Sadece gözlükte esnemekten kaynaklanan bir beyazlık var(en çok kullanılan parça olduğu için). Sorun edilecek bir şey değil aslında ama bilmenizde fayda var. Resmini ekliyorum.

Eklentiler

• DSC03075.webp
    DSC03075.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 40
Back