Bebek İkinci El ARIYORUM:Oyun Halısı,0-6 ay oyuncak ve 8-9 yaş kız elbise,kazak

ecaydin555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
451
10
48
34
Samsun
Merhabalar 3 aylık oğlum için oyun halısı ve çıngırak vb.dikkatini çekecek oyuncak arıyorum.
8-9 yaş için de güzel elbiseler arıyorum...Kazak da olabilir...

arkadasim elimde oyun halisi tiny love tekmele ve oyna kizim cok eglendi tam oglunun aylarindaydi simdi emekledigi icin icimde durmuyor paketi herseyi tamam mailden istersen fotografini atarim 90 tl dusunuyorum tertemiz butun oyuncaklari tamam pilleride icinde Istanbuldaysan elden degilsen kargoyu da karsilarim

merhaba, bendede tiny love tekmele oyna var. oyuncakları tam ve tekmeleme kısmı çalışıyor. kendi kutusunda göndereceğim.
fiyat 75 tl.

Merhabalar çok güzel gerçekten ama benim ona o kadar ayıracak bütçem yok şu an.Açıkçası böyle bir şey de hiç düşünmüyordum ama kucaktan başka hiç bir yerde durmuyor belki bunda durur diye istiyorum.Kargo dahil 50 tl olursa düşünebilirim.Yoksa hiç konuşmamıza gerek yok.

Ama bana aparat çok lazım çünkü dikkatini çekmesi lazım,durmuyor çünkü...
Yine de teşekkürler...

elimde sadece bir defa giyilmiş benetton marka 8-9 yaşa uygun dantelli krem rengi elbise var.Bir de içi polar ceket ,hem polar hem de kalın kaban olarak kullanılabilen tchibo marka kırmızı mont.Düşünürseniz foto yükleyeyim buraya

zahmet olmazsa bir yükleyin bakayım..

soyle bir oyun halımız var, bebegın yuz ustu dururken dikkatini cekecek objelerle donatılmıstır, yuz ustu durmayı dolayısıyla da emeklemeyi tesvik edici bir halı
fiyatı 12 tl canım dusunursen

Nergis hanım benimki yüzüstü duramıyor henüz.O nedenle sırtüstü yattığında ilgisini çekecek bir şey arıyorum.Yine de teşekkürler.

8-9 yaş elbiseyi bende merak ettim.7-8 yaş elbiseler varsa onları da yükler misiniz

ne yazık ki fazla birşey yok başka.7-8 yaşlar da vardı bir sürü,ama hep verdik satmak aklımıza gelmedi ki sıfırdı çoğu,kızım genelde birkaç şeyi giyer,diğerleri kalır.Benetton elbiseyi yükleyeceğim birazdan ve de Tchibo montu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…