- Konu Sahibi ecaydin555
-
Ama bana aparat çok lazım çünkü dikkatini çekmesi lazım,durmuyor çünkü...
Yine de teşekkürler...
zahmet olmazsa bir yükleyin bakayım..elimde sadece bir defa giyilmiş benetton marka 8-9 yaşa uygun dantelli krem rengi elbise var.Bir de içi polar ceket ,hem polar hem de kalın kaban olarak kullanılabilen tchibo marka kırmızı mont.Düşünürseniz foto yükleyeyim buraya
Nergis hanım benimki yüzüstü duramıyor henüz.O nedenle sırtüstü yattığında ilgisini çekecek bir şey arıyorum.Yine de teşekkürler.Eki Görüntüle 924553
soyle bir oyun halımız var, bebegın yuz ustu dururken dikkatini cekecek objelerle donatılmıstır, yuz ustu durmayı dolayısıyla da emeklemeyi tesvik edici bir halı
fiyatı 12 tl canım dusunursen
Eki Görüntüle 924553
soyle bir oyun halımız var, bebegın yuz ustu dururken dikkatini cekecek objelerle donatılmıstır, yuz ustu durmayı dolayısıyla da emeklemeyi tesvik edici bir halı
fiyatı 12 tl canım dusunursen
Nergis hanım benimki yüzüstü duramıyor henüz.O nedenle sırtüstü yattığında ilgisini çekecek bir şey arıyorum.Yine de teşekkürler.
Yüzüstü durana kadar nasıl ilgisini çekeceğim ama?
elimde sadece bir defa giyilmiş benetton marka 8-9 yaşa uygun dantelli krem rengi elbise var.Bir de içi polar ceket ,hem polar hem de kalın kaban olarak kullanılabilen tchibo marka kırmızı mont.Düşünürseniz foto yükleyeyim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?