• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum.. Öncelikle takasla..

Ledun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
466
357
123
İstanbul
Selam hanimlar,
*Lacivert ve Bordo tek renk büyük çanta,
*Lacivert ve bordo mevsimlik ayakkabi 39 numara, mümkünse kullanılmamis veya az kullanılmış istiyorum. Kısa bot bile olabilir.
-Altın Rengi kolye ucu.

Oncelikli olarak takas tercihim. Fakat fiyati uygun olursa nakit de düşünebilirim.

Son düzenleme:
*Havuz başında giyebilecegim elbise. Boyum 1.75 diz kapaklarıma kadar gelsin istiyorum.

*Kot ceket 42 beden..

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405844538.367403.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405844545.680605.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405844553.155164.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405844561.829213.jpg
Elbiseler 10 ar cuzdanlar 5 er tl canim

Selam hanimlar,
*Lacivert büyük çanta,
*Lacivert mevsimlik ayakkabi 39 numara, mümkünse kullanılmamis istiyorum. Kısa bot bile olabilir.
*Fermuarlı portföy cüzdan

Oncelikli olarak takas tercihim. Fakat fiyati uygun olursa nakit de düşünebilirim.

Lacivert olarakta kucuk bi cantam var eklemedim o yuzden buyuk boy bavul canta olarak siyah var elimde dusunursen canim

Selam hanimlar,
*Lacivert büyük çanta,
*Lacivert mevsimlik ayakkabi 39 numara, mümkünse kullanılmamis istiyorum. Kısa bot bile olabilir.
*Fermuarlı portföy cüzdan

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405849822.756949.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405849862.956858.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405849880.394260.jpg

Canim merhaba canta pieces marka deri. Modagram yada lidyana.com da cok satilan bi marka girip bakabilirsin fiyatlarina canta 35 tl

Cuzdani hic kullanmadim aldigim urunun yaninda hediye gonderdiler hic kullanmadim 10 tl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim canım. Elbiseleri düşünebilirim bedenleri nedir acaba? Benim omuzlarim biraz geniş de. Bir de takas için konuma bakabildinmi?
Lacivert olarakta kucuk bi cantam var eklemedim o yuzden buyuk boy bavul canta olarak siyah var elimde dusunursen canim
Siyah ihtiyacım yok cnm çok sağol.
Eki Görüntüle 1194955 Eki Görüntüle 1194956 Eki Görüntüle 1194957

Canim merhaba canta pieces marka deri. Modagram yada lidyana.com da cok satilan bi marka girip bakabilirsin fiyatlarina canta 35 tl

Cuzdani hic kullanmadim aldigim urunun yaninda hediye gonderdiler hic kullanmadim 10 tl

Canim her ikisi de hoşuma gitti. Sen benim konumlarıma baktınmı takas için?

Teşekkür ederim canım. Elbiseleri düşünebilirim bedenleri nedir acaba? Benim omuzlarim biraz geniş de. Bir de takas için konuma bakabildinmi?

Canim takas dusunmuyorum ihtiyactan ve fazlaliktan satiyorum :(

Elbiseler s-m dir.medium a daha iyi olur bende 1.80 im boylari dizde yani istedigin gibi istersen olcebilirim.konularina baktim ama bendede okdar cok varki fiyatlari zaten 10 ar tl yani cok etkilemez seni elden cikarmak istiyorum ben dusunursen haber veririsin canim opuyorum

Canim takas dusunmuyorum ihtiyactan ve fazlaliktan satiyorum :(

Canim msj kutunu boşaltırmisin?
Elbiseler s-m dir.medium a daha iyi olur bende 1.80 im boylari dizde yani istedigin gibi istersen olcebilirim.konularina baktim ama bendede okdar cok varki fiyatlari zaten 10 ar tl yani cok etkilemez seni elden cikarmak istiyorum ben dusunursen haber veririsin canim opuyorum

Canim medium ise bana göğüs ve omuzdan dar olur sanırım çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Flo'dan geçen yaz aldım.. Gerçek deri lacivert şık 1 ayakkabı. yaz kış giyime uygun..Etiketinden görebilirsiniz 86.30tl taksitli almıştım.sıfır..25tl ye veririm...
$a4.jpg $a3.jpg $a2.jpg $a1.jpg

Back