Merhaba geçen hafta avent elektrikli göğüs pompası aldım. 260 tlye. O sirada arkadasim da hediye olarak ayni urunden getirdi. Iade etmek istedim hijyenik urun oldugu icin kabul etmediler. Herşeyi içinde duruyor bir kere bile kullanmadım. Zaten elinize geçince anlicaksiniz. Faturası kutusu hepsi. Dilerseniz görüntü ve Vídeo da atarım. 180 tl ye satmayı düşünüyorum. Bilginiz olsun.Kızlar doktorum sıfır almamı söyledi aslında ikinciel almamı tavsiye etmedi sebep olarak hepatit b veya c taşıyıcısı vs.. hastalık olmadığını nerden bileceksin dedi ancak sıfır almaya gücüm yetmezbuyüzden böyle sorunu olmayan temiz annelere uygun fiyatlı elektirikli makina arıyorum ilk dogumumda Göğsümden çok ağrı sizi çektim doktorum bunu tavsiye etti alacak durumum yok uygun fiyata satmak isteyen olursa bana ulaşın lütfen
180 lira bana fazla teşekkür ederimMerhaba geçen hafta avent elektrikli göğüs pompası aldım. 260 tlye. O sirada arkadasim da hediye olarak ayni urunden getirdi. Iade etmek istedim hijyenik urun oldugu icin kabul etmediler. Herşeyi içinde duruyor bir kere bile kullanmadım. Zaten elinize geçince anlicaksiniz. Faturası kutusu hepsi. Dilerseniz görüntü ve Vídeo da atarım. 180 tl ye satmayı düşünüyorum. Bilginiz olsun.
180 lira bana çok teşekkür ederim yinedeMerhaba geçen hafta avent elektrikli göğüs pompası aldım. 260 tlye. O sirada arkadasim da hediye olarak ayni urunden getirdi. Iade etmek istedim hijyenik urun oldugu icin kabul etmediler. Herşeyi içinde duruyor bir kere bile kullanmadım. Zaten elinize geçince anlicaksiniz. Faturası kutusu hepsi. Dilerseniz görüntü ve Vídeo da atarım. 180 tl ye satmayı düşünüyorum. Bilginiz olsun.
Ben bulamayinca temin ettim teşekkür ederim ilginizelansion yanında ayrıca dışardan aldığım lansion yedek süt saklama kabı ve süt saklama poşeti ile 100 tl
Ben bulamayinca aldm teşekkür ederimMerhaba bende lansinoh var. 2 li size 100 liraya veririm