Bebek İkinci El ARIYORUM kızlar baş ve yan korumalıklı nevresim takmı veya uyku seti VE TELSİZ ARIYRM

Açılan karyolamız var ölçüleri 80e 140 gibi
kız bebek için veya unisex olabilir

canım herikiside var bende. telsiz chicconun. süper bir model. uyku setim de var ama senin ölçülere sanırım küçük.

Eklentiler

• $iþte.JPG
    $iþte.JPG
    17,9 KB · Görüntüleme: 69
ne kadar diyorsun canım fiyatına nerde oturuyorsun bide şu yan korumalıklar yok mu bi ölçüsünü denk getiremedim

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

50tl canım. Konyadayım ben. Chiconnun fiyatlarına bakabilirsin. Sadece pil kapağı yok benimkinin o yüzden bu fiyat. Kaybetmişim onu. Yan korumalık var bende ama işte ölçüsü uymaz. 55-110 cm bendeki

Rengi de çok canlı. çevrenden filan arayan varsa bakabilirler

Eklentiler

• $DSC_0111.jpg
    $DSC_0111.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 70
50tl canım. Konyadayım ben. Chiconnun fiyatlarına bakabilirsin. Sadece pil kapağı yok benimkinin o yüzden bu fiyat. Kaybetmişim onu. Yan korumalık var bende ama işte ölçüsü uymaz. 55-110 cm bendeki
Telsiz çalışır durumda değil mi kargoda sahil son fiyat ver anlaşalım canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

telsiz çalışır durumda değil mi kargoda sahil son fiyat ver anlaşalım canım

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiiiç bi sorunu yok. Chicconun ürünleri genel de uzun ömürlü ve sorunsuz oluyor. Fiyatım son canım. Araştır burda chicconun bu ürününü bu fiyat veren varsa al derim. 75 den 50ye düştüm çünkü o da sırf pil kapağı yok diye.

hiiiç bi sorunu yok. Chicconun ürünleri genel de uzun ömürlü ve sorunsuz oluyor. Fiyatım son canım. Araştır burda chicconun bu ürününü bu fiyat veren varsa al derim. 75 den 50ye düştüm çünkü o da sırf pil kapağı yok diye.

Ozaman kargo senden

Özelden msj attım adres için mesaj kutun dolu sil istersen

Açılan karyolamız var ölçüleri 80e 140 gibi
kız bebek için veya unisex olabilir
merhaba benım karyolamda buyuk bende baya aramıstım yan koruma:)englısh home un olculerı sana olur canım 70*140senın yatakta muhtemelen 70*140 dır.standart oluyolar genelde.bende bıtane var mor baykuslu ben alalı 2 ay olmadı fazla almısım bıtanede yetermıs ikıncısını cıkarttım ole kaldı.ben 65 almıstım bıtanesını ıstersen 40 a sana verebilirim

merhaba benım karyolamda buyuk bende baya aramıstım yan koruma:)englısh home un olculerı sana olur canım 70*140senın yatakta muhtemelen 70*140 dır.standart oluyolar genelde.bende bıtane var mor baykuslu ben alalı 2 ay olmadı fazla almısım bıtanede yetermıs ikıncısını cıkarttım ole kaldı.ben 65 almıstım bıtanesını ıstersen 40 a sana verebilirim

merhaba canım uygun bir seçenek önermişsin fotoğrafı var mı aceba englısh home un sitesine baktım göremedim

Tamam canim sana fotograf atarim ama onve cekmem gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kullandigimin resimleri bunlar canim aynisindan kullanmadigim kaldirdigimi sana yollayacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400226936971.jpg
    $1400226936971.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $1400226956303.jpg
    $1400226956303.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $1400227010582.jpg
    $1400227010582.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 59
Back