arıyorum kızıma tül ve eski bir telefon

cnm niyetin yoksa neden yazdın ozaman?ben 20den de alırım ama sen bölye dedın..........
Yanlış anladın canım yani satmak gibi niyetim yoktu ama sen uygun fiyatla aradığını yazmışsın
ben de sana yardımcı olmak için uygun fiyatla satacaktım işte
satmayacağım demedim

Canım ben de 3,5 tül olacak,,,Yeni eve taşındım o tül büyük geldi...Orta kısmında ovalliği var ama..7. katta oturuyordum....Evin içi gözükmediği için öyle oldu..Düşünürsen çıkartıp foto çekerim...(BAZA ALTINDA ÇÜNKÜ) Telefonlarla birlikte alırsın, tek kargo olur....:KK25:

Canım ben de 3,5 tül olacak,,,Yeni eve taşındım o tül büyük geldi...Orta kısmında ovalliği var ama..7. katta oturuyordum....Evin içi gözükmediği için öyle oldu..Düşünürsen çıkartıp foto çekerim...(BAZA ALTINDA ÇÜNKÜ) Telefonlarla birlikte alırsın, tek kargo olur....:KK25:
olur cnm.fotoraf atarmısın bana

Bu tüller var bende işinize yararmı
Yeni değiller ama kullanılabilir durumdalar

Eklentiler

• 053.JPG
    053.JPG
    125,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 058.JPG
    058.JPG
    191,9 KB · Görüntüleme: 65
tül 1.jpg
tül 7.jpg tül 8.jpg tül 1.jpg tül 2.jpg tül 3.jpg tül 5.jpg tül 6.jpgtül 9.jpg
Canım tülün resimlerini çektim...Rengi bal köpüğü rengindedir.Simli altın sarısı geçişler var içinde.... Organze olduğu için hafiftir...Güpürler gibi ağırlık yapöaz etek ucundaki ..Korniş boyu 3.80 , aparatları tam yırtık, pırtık yok.Tülcüden yeni aldım denecek kadar sıfır....Ortası yarım ay şeklinde , önceki evim 7.kattaydı.Güneşliğe bile gerek yoktu....İstersen güneşlikte var ayrıca....Bu tüle fon diktirmiştim ben....Onun resimleri de var. 3 boğum ve yanlarda aşağı kadar 2 fon. Toplam 3 fon, rengi fona uygun organzeden nefti yeşil gibi....Düşünürsen görüşelim....

Son düzenleme:
Back