Bebek İkinci El Arıyorum kız bebek için !!!!!!!!! Uygun fiyatlı

hamusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
2.404
94
163
Merhaba arkadaşlar temmuz ayında doğacak kız bebek için [sıze=2]çok süslü olmak şartıyla [/sıze]:1: Hastane çıkışı çıtçıtlı badi 0 3 ay kıyafetler arıyorum ayrıca şu süslü bandanalar şapkalardan da arıyorum ama süslü olsun lütfen elinde olanlar resimli yorum yapsın ve anlattığım vasıflara uygun olmayan kıyafetler eklemeyin lütfen tekrar söylüyorum [sıze=2]çok süslü çıtı pıtı şeyler görünce aaayyyyy demeli yani umarım anlatabilmişimdir [/sıze]:1:
[sıze=2]not:lütfen fiyatlar makul olsun [/sıze]:8:

Ayrıca eklenecek ürünler az kullanılmış veya sıfır olsa daha iyi olur teşekkürler :34:

Hastane çıkışım var. Kırık beyaz dantelli bir model. Tabi resmini görmen lazım haliyle:) bir ara yüklerim. Kızım 5,5 aylık. Daha yeni yani.

Hastane çıkışı ı koyucamda şuan şunları buldum. 0-3 ay için süslü şeyler. Bir göz at

Eklentiler

• $SLOM.jpg
    $SLOM.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $HH.jpg
    $HH.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 81
Hastane çıkışı ı koyucamda şuan şunları buldum. 0-3 ay için süslü şeyler. Bir göz at
canm hastane çıkışlarınıda bekliyorum ayrıca fiyatlarınıda yazarsan iyi olur aynı anda online olmaya biliyoruz bekle bkle olmuyo oyüzden resimlerle beden ve fiyat belirtirseniz çok memnun olurum :34:

canm hastane çıkışlarınıda bekliyorum ayrıca fiyatlarınıda yazarsan iyi olur aynı anda online olmaya biliyoruz bekle bkle olmuyo oyüzden resimlerle beden ve fiyat belirtirseniz çok memnun olurum :34:

haklısın canım. Ben de hala yükleyemedim. Bunlarda pc de varmış kolayca yükledim. Slopet 5- mevlt takımı 20 tl.

Back