• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARIYORUM: KAŞE (yün) KABAN, CEKET, PALTO 38 beden

Milky Way

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
236
277
123
Arkadaşlar 38 beden ceket ve şu kaşe diye adlandırdığımız türden palto/kaban arıyorum.

Renk, marka sorun değil, tadilat görmemiş, az kullanılmış veya hiç kullanılmamış istiyorum.

EN ÖNEMLİSİ iç etiketinde yazan materyal bilgisi çok önemli, YÜKSEK YÜN ve/veya KAŞMİR içerikli birşeyler arıyorum.

Özellikle TWEED CEKET TARZI yünlü ceketlerden de arıyorum.

Ayrıca %100 yün şapkalara da talibim. Bere gibi değil; fedora tarz şapkalar arıyorum (renk, marka önemli değil ama bedeni küçük olmalı).

Belki aramızda elinde istediğim şeylerden olan vardır ve elden çıkartmak istiyordur diye buraya yazmak istedim :16:

Umarım bulurum :)

attachment.php
attachment.php

İlginizi çeker mi bilmem..ilki kadife kaban, sıfır ayarındadır..ikincisi kaşe kaban, o da sıfır ayarındadır..

attachment.php
attachment.php

İlginizi çeker mi bilmem..ilki kadife kaban, sıfır ayarındadır..ikincisi kaşe kaban, o da sıfır ayarındadır..

İlginiz için teşekkür ederim, maalesef aradığım tarz böyle değil. Birazdan fotoğraflar yükleyeceğim fikir oluşturması açısından.
Hoşçakalın.

canım bende ekledim yeni bir tane ama içerik yazmıyor etiketinde dokusu ele yumuşak narin geliyor ama bilemiyorum ,kuru temizleme yapın sadece yazıyor ;)

Fikir oluşturması için fotoğraf yüklemeye karar verdim kızlar. Tabii ki aynılarını falan aramıyorum ama bu tarz modeller olabilir.
Dediğim gibi materyal çok önemli markası umrumda değil. Yün ve/veya kaşmir oranı yüksek şeyler arıyorum.
$coat1.jpg $coat2.jpg $coat3.jpg

%100 yün olarak bu tarzlarda şapka da arıyorum, marka önemli değil ama küçük beden olmalı. Bugüne kadar Türkiye'de sadece bir kez Batik'te ufak kafama olan bir şapka bulabildim (onu da aldım zaten). Şapka konusunda çok sıkıntı çekiyorum :(
$hat1.jpg $hat2.jpg $hat3.jpg

Bu tweed ceketleri de fikir olması açısından ekliyorum kızlar, yün oranı yüksek, bu tarzlarda ceketlerin hepsine talibim.
$tweed1.jpg $tweed2.jpg $tweed3.jpg $tweed4.jpg

Arkadaşlar 38 beden ceket ve şu kaşe diye adlandırdığımız türden palto/kaban arıyorum.

Renk, marka sorun değil, tadilat görmemiş, az kullanılmış veya hiç kullanılmamış istiyorum.

EN ÖNEMLİSİ iç etiketinde yazan materyal bilgisi çok önemli, YÜKSEK YÜN ve/veya KAŞMİR içerikli birşeyler arıyorum.

Özellikle TWEED CEKET TARZI yünlü ceketlerden de arıyorum.

Ayrıca %100 yün şapkalara da talibim. Bere gibi değil; fedora tarz şapkalar arıyorum (renk, marka önemli değil ama bedeni küçük olmalı).

Belki aramızda elinde istediğim şeylerden olan vardır ve elden çıkartmak istiyordur diye buraya yazmak istedim :16:

Umarım bulurum :)

işine yarayabilir,ilgilenirsen ayrıntıları yazarım...:34: $kaban1.jpg $kaban2.jpg

kahvekokusu isimli arkadaş batik kaban satıyor istersen bir bak arkadaşımda aynısı var 200 tlye aldı

Canim benimde 2 tane pardesum var. Biri kaşe bordo renkli.. sayfama bak istersen, zevkime hayran kalacaksınız isimli.. profilimde açtığım konulardan görebilirsin.

Back