Canim oyle aparatlar var ama her markaya her aparat olmuyor istersen arabanin markasinin servisini ara zaten uygun bir aparat var ise onlar seni yonlendiriyorArkadaşlar haklısınız aslında ama bebek arabasını da alalı daha fazla bi zaman olmadı o yüzden yeni bi tane daha almak benim için zor olacak.hani acaba bi aparatla büyük olanı da ayakta götürsem olur mu diye düşünmüştüm,arada bi yürür,yorulursa çıkar fln.yok mu kullanıp ta memnun kalan
Sattim zaten cnm yoksa koyardm ilanaGüzel bir marka fakat sıfır çok pahalı. Siz kullandığınız satmayı dusunurmuydunuz evlere
Siz kullandığınızi satmayı dusunurmuydunuz acaba.sıfır epey pahalı o markaninLascal buggy board markasini arastirin kizlar ben onu kullandim
Dedigim gibi canim hangi marka kullaniyorsan oncelikle o markada bu sekilde aparat varmi diye bakman lazim her araba icin yok ben cok arastirdim zamanindaTam konusuna rast gelmişim. Bende 2. Çocuk taşıma basamagi yada aparati arayanlardanim.yardimci olur musunuz bilgi iz varmi
Cevap vermistim hemen ustteSiz kullandığınızi satmayı dusunurmuydunuz acaba.sıfır epey pahalı o markanin
Lascal butun baston pusetlerle uyumluDedigim gibi canim hangi marka kullaniyorsan oncelikle o markada bu sekilde aparat varmi diye bakman lazim her araba icin yok ben cok arastirdim zamaninda