arıyorum hanımlaaarr ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozaly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ozaly

Yaparım bilirsin! :)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
976
1.203
158
Merhaba hanımlar;
42-44 numara klasik kışlık pantolon siyah dışında bir renk arıyorum,kısa paça olmazsa iyi olur.
42 beden blazer ceket arıyorum. İş yerinde kumaşın üstüne giyeceğim.
38 numara kumaşın altına giyebileceğim siyah dışında çizme veya bot arıyorum ama çok topuklu giyemiyorum hanımlar, biraz klasik olursa iyi olur.
XL boğazlı kazak
Salaş kazaklar
XL koyu renkli taytlar
Taytın altına giyebileceğim bacağı sımsıkı saran değilde biraz daha bol çizmeler arıyorum .
1 kg lık ağırlık spor için

Taşlı tuşlu şıkır şıkır şeyleri pek kendime yakıştıramıyorum.
Bir de hanımlar marka olmasından zayede uygun fiyatlı olması benim için daha uygun. bilginize
Hadi hanımlar şöyle uygun fiyatlı güzel cicilerinizi gösterin bana da şu garibi sevindirin :)

Elimde bunlar kaldı, bilemiyorum ihtiyacını karşılar mı :)

Tayt çok..Kahvetengi, bel korseli bir tartım var, 49 liraya almıştım ama giymek çok nasip olmadı..15 e verebilirim düşünürsen..

1 er kiloluk dambıl da mevcut ayrıca..Pembe renk..sporticanın..

Çizmene daha önce bakmıştım ama çok uzun görünüyor, uzun değilmi? Diz kapağını geçer herhalde.
Taytlara bakabilirim
Birde dambl kaça düşünüyorsun acaba?
Şu jillian denen acımasız kadına başladım da ağırlıkla hareketler var :)

..m

Eklentiler

• aviary_1417564984841.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 55
  • aviary_1417564959080.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 79
  • index-9.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 89
  • index-8.jpeg
    101 KB · Görüntüleme: 79
  • aviary_1418055003991.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 58
  • aviary_1418054761552.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 64
  • aviary_1418054794831.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 78
DAMBIL BENDE VARDI CANIM AMA KİLOSUNU HATIRLAMIYORUM, RENGİ KIRMIZI

Çizme diz altı canım..Bir payı var kıvrılan kıvırınca diz hizası oluyor..Diz üstü değil..Topuklu ama rahat bir çizme, platformu var..

Taytı çekip yollayayım sana..dambılların tanesini 9 a almıştım..ikisi 10 olur..2 tane düşünüyorsun dimi?

Ben de leslie ablayla yürüyordum ondan almıştım

Evet iki tane ağırlık lazım
Çizmeyi ne kadara düşünüyorsun,
birde daha tayt var ise bakabilirim uygun fiyatlı ise tabi :)

Evet gerçekten çok güzeller takip ediyorum seni zaten ama 15-20den daha uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum açıkçası

ÇOK TŞK EDERİM CANIM
TAKİPTE KAL O ZAMAN, AKLIMA GELDİKÇE ESTİKÇE EKLEME YAPIYORUM ÇÜNKÜ:)
CANIM ÜRÜNLERİN DURUMU VE KALİTESİ BELLİ, AMA BEĞENDİĞİN VARSA ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM
SAKIN YANLIŞ ANLAMA AMA 5-10 TL DİYE ALIP İKİ GÜN SONRA AĞZI GÖZÜ YAMULAN ŞEYLERE DE BOŞUNA PARA VERME, BENİMKİLERDEN ALMASAN BİLE
İNGİLİZLER NE DEMİŞ, UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM :))

Çok güzel bir deyimmiş gerçekten doğru ama bende bir cadı var bütün bütçeyi sobaya atıp yakıyor desem yeridir. Kendime uyguna alıp ona çok almaya çalışıyorum ama doğru diyorsun paraya kıyıp aldığım markalar hala sapasağlam :)

polin takım var koyu yeşil onlar 40 beden canım. 2 kere giydim tertemiz duruyor.bide siyah tayt var oda L beden

40 beden m ve l bedenlere uygun 42 bedende olur ama düğmeler kapandığında dar olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…