Arıyorum genc odası için modern tül perde iki adet/bulunmuştur..

_meycimek_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.394
13
Genc odası için kırmızı siyah olur pembe mavi olur modern desenli cicekli olmasın uygun fiyatlı tül perde arıyorum varsa Elinizde resim atarsınız sevinirim birde erkek için yek kişikl yatak örtüsü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genc odası için kırmızı siyah olur pembe mavi olur modern desenli cicekli olmasın uygun fiyatlı tül perde arıyorum varsa Elinizde resim atarsınız sevinirim birde erkek için yek kişikl yatak örtüsü

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399582744.967684.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399582757.384358.jpg bunlar var 2.50 genisliginde iki adettir yere kadar degil yanliz kaloriferi geciyo azcik olcusunu bulurum begenirsen ikisi 100 tl

Deseni tam cikmamis basak deseni var cok minik pulari var dore kapucino arasi renkte iki tondan olusuyor rengi sadece esim beyaz renk istediginden degistirdim perdelerimi cok seviyodum yoksa

Tatlım güzelmiş ama bende bu tarzlar var kızım için oda yapıyorum ve oğluma oyüzden daha cocuk perdesi değil ama daha cıvıl cıvıl bişey arıyorum ve renk önemli tatlım

Tatlım güzelmiş ama bende bu tarzlar var kızım için oda yapıyorum ve oğluma oyüzden daha cocuk perdesi değil ama daha cıvıl cıvıl bişey arıyorum ve renk önemli tatlım

Tmm cnm kolay gelsin sana

X