müzikli başka oyuncaklarımız var ama bunu böyle eline veririz telefon gibi kavraması kolay diye düşündüğüm için arıyorumben leptop ve legolar ekledim bakabilirsin leptopta müzik var sesli yani
aynen oyuncaklarla en fazla 5-10 dk oynuyo sonra geçiyo çekmecelerin başına hele şaşkaza eline kağıt pecete gibi bişe geçirirse tamam ondan mutlusu yok ağzına atmayacağını bilsem bırakıcam yırtsın parçalasın sorun değil ama bide yemek istiyor tabiaynısı bizde var 9 aylık oynuyo ama gerçek telefonun yerini tutcanı sanıyosanız yanılırsınız :)) sesli oyuncakalr daha cok dikkatini çekiyo kızımın davulu bunu pepesini seviyo ama en cok oynamaktan hoşlandıgı şey bi devemiz avrdı hacıdan gelen bacagı koptu hep onun bacayla geziyo heryerde elinde :) bide cay kaşıklarını unutmammak lazım hasta oluyo onlara yani çocuklar oyuncakalrdansa gerçek eşyaları daha çok seviyolar bu bir gerçek
aynen oyuncaklarla en fazla 5-10 dk oynuyo sonra geçiyo çekmecelerin başına hele şaşkaza eline kağıt pecete gibi bişe geçirirse tamam ondan mutlusu yok ağzına atmayacağını bilsem bırakıcam yırtsın parçalasın sorun değil ama bide yemek istiyor tabi
bizimkinin bazen çıldırma saatleri oluyo teyzesi de alıştırdı telefonun müziğini açıp eline veriyoruz süper sakinleştiriyor biyandan elinde sallıyor biyandan dansediyo ama illa elinde tutacak
ama telefon işte nekadar uzak tutarsak okadar iyi diye bu tarz bişey alayım dedim ama bunların melodileri bebeksi şeylerdir dimi bizimki yabancı müziklerden çok hoşlanıyomp3 player gibi bişey de düşünüyorum aslında telefondan daha az zararlıdır herhalde
elinde bu oyuncaktan olup satmak isteyen varmı tabiki sorunsuz çalışır durumda ve uygun fiyata
bunun işini görecek farklı bir marka da olabilir
telefonları elinden kurtaramıyoruz cadının tam bir müzik delisi
belki işe yarar
Eki Görüntüle 1307058
çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için gerçekten yardımcı oldunuz :) evet internette 30 tl yarı fiyatına falan bulabilirsem diye burdan aradım bakalım kısmet artıkbunun aynısı bizde 3 fonksiyonu var kızım seviyo yani elinde gezdirip oynuyo seviyosa müziği sever sneinklide şarkı ya çevirdinmi hadi aşrkı söyliyelimmmmmmmmmmmmm diye barıyo sonra basınca bi gıtgıtlar şarkısı var bilindik bebek şarkıları değil yani çek çek teknenin küreklerini var sabah akşam şarkı söyleyelim var bide 3 şarkı var oyun kısmını açınca şimdi oyn zmanı diyo 3 tane oyun var kuçu kuçu oyununun arkısını söylüyo bu tutmuş bu pişirmiş gb bişi şimdi hatırlayamadım 2 tane daah oyun var bide şimdi öğrenme zmanı var ondada 3 tane alfabeyi sayan sayı sayan şarkılar var ortası yanıp sönüyo çevriliyo kıtır kıtır ses yapıyo cevirirken mavi kırmızı tuşları ileri geri yapıyo şarkıyı bide elde taşıması kolay diger telefonlara göre dediğin gb aldıma pişman etmeyen oyuncakalr arasındataş davul var onuda öneririrm ben davula 45 telefona 30 tl verdim internette daha ucuz ve burda satanalrdan alabilirsin 2. el hoş kargo havale parası aynı oluyo toplu birinden alsan anca kurtarır :)
mrb fiyatta bişeyler yapabilir misiniz kargo olmasa sorun değil debende aynısı var. fotosu da bu. 15 tl.
Eki Görüntüle 1308377
mrb fiyatta bişeyler yapabilir misiniz kargo olmasa sorun değil de
anladımmerhaba,
evet kargo konusunda haklısınız. Hele tek ürün olunca astarı yüzünden pahalıya geliyor. Ancak ben de yarı fiyatını verdim size. Daha fazla düşemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?