Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konularimin icinde lohusa takimida var cnm
bendeki kirik beyaz cnm uymaz zaten sabahligin kendi geceligide varCanim lohusa takimi aldim kendime 2li. Açık mavi renkte. Birtek sabahligi yok onu ariyorum. Sendeki mavi mi? Birde kapi susleri icin fiyatin ne? Bebek sepetide varmi
bendeki kirik beyaz cnm uymaz zaten sabahligin kendi geceligide var
kapi susler ikisi 20 olur cnm sepeti yok
Rica ederim umarim istedigini bulursunHmm biraz daha bekleyeyim, belki sepetide olan biri çıkar. Olmazsa donus yaparim size yine.. tsk
Mevlut setim var istersen
Şehzade takimi olarak arıyorum yalniz. Kaftanlı filan. Şu klasik damat modelinden degil :)
fiyat ne kadarbende var canım şehzade takımı, tertemiz 2-3 saat kadar giydirdim sadece, kutusuyla birlikte tertemiz duruyor. Tam takım şapka+kaftan+entarisi+pantolonu+ayakkabısı+zıbını (bordo renk)
satmayı düşünmemiştim o yüzden fiyat düşünmedim daha, hala lazımsa teklifini beklerim.
fiyat ne kadar
arkadaşımın oğlu için alacaktım ama mevlutten. vazgectim dedi şimdi.alacak olana hayırlı olsun.iyi gecelerson eklediğim resimde renkler daha doğru çıkmış.
arkadaşımın oğlu için alacaktım ama mevlutten. vazgectim dedi şimdi.alacak olana hayırlı olsun.iyi geceler
Hâlâ satista midir kaftanfiyat ne kadar
Takım satıştamı halabendeki takım bunun aynısı
![]()