• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arıyorum erkek bebek şehzade Mevlüt takimi,lohusa taci terligi, kapı süsü vs.

-masal-

A$Ķ
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.789
371
363
Merhabalar elinde erkek yenidogan bebek icin şehzade takimi olan varmi? Isim gecesi giydirmek icin?
Birde kapı susleri arıyorum. Lohusa taci ve terligi ariyorum. Açık mavi sabahlik ariyorum. Lohusayken giymek icin

Konularimin icinde lohusa takimida var cnm

Eklentiler

• 20140901_130455.webp
    20140901_130455.webp
    176 KB · Görüntüleme: 710
  • 20140901_130503.webp
    20140901_130503.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 946
Canim lohusa takimi aldim kendime 2li. Açık mavi renkte. Birtek sabahligi yok onu ariyorum. Sendeki mavi mi? Birde kapi susleri icin fiyatin ne? Bebek sepetide varmi
bendeki kirik beyaz cnm uymaz zaten sabahligin kendi geceligide var
kapi susler ikisi 20 olur cnm sepeti yok

Şehzade takimi olarak arıyorum yalniz. Kaftanlı filan. Şu klasik damat modelinden degil :)

bende var canım şehzade takımı, tertemiz 2-3 saat kadar giydirdim sadece, kutusuyla birlikte tertemiz duruyor. Tam takım şapka+kaftan+entarisi+pantolonu+ayakkabısı+zıbını (bordo renk)
satmayı düşünmemiştim o yüzden fiyat düşünmedim daha, hala lazımsa teklifini beklerim.

bende var canım şehzade takımı, tertemiz 2-3 saat kadar giydirdim sadece, kutusuyla birlikte tertemiz duruyor. Tam takım şapka+kaftan+entarisi+pantolonu+ayakkabısı+zıbını (bordo renk)
satmayı düşünmemiştim o yüzden fiyat düşünmedim daha, hala lazımsa teklifini beklerim.
fiyat ne kadar

Back