• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ariyorum Elektrikli gogus pompasi ve sifir biberon

Eascsbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
335
37
98
33
Arkadaslar kizim emmeyi 2 gundur reddediyor doktorumuz sagarak vermemi onerdi 2 gun daha reddederse sagarak verecegim simden bakiniyorum temiz az kullanilmis pompa ve anne gogsune yakin formda kullanilmamis biberon ariyorum

Arkadaslar kizim emmeyi 2 gundur reddediyor doktorumuz sagarak vermemi onerdi 2 gun daha reddederse sagarak verecegim simden bakiniyorum temiz az kullanilmis pompa ve anne gogsune yakin formda kullanilmamis biberon ariyorum
Merhabalar.
Ben de Lansinoh Affinity Elektrikli Çiftli süt sağma makinası var.İkizlerimin doğumuna almıştım ama sütüm olmadığı için çok az kullanabildim.Tertemiz, bütün parçaları tam, kutusunda duruyor.

Bursa 'da oturuyorum.Düşünürseniz eğer 100TL fiyatı.
Umarım bebeğiniz tekrardan tutar göğsünüzü ve emer.

Bende de kraft in var hem elektrikli hem sarjli kullanilabiliyor. Yalniz biberonunu kullandigum icin attim. Dusunurseniz 60tl

Arkadaslarim bilgileriniz icin tesekkur ederim kizim eger tekrar emmezse geri donus yaparim degerlendirip

Merhabalar.
Ben de Lansinoh Affinity Elektrikli Çiftli süt sağma makinası var.İkizlerimin doğumuna almıştım ama sütüm olmadığı için çok az kullanabildim.Tertemiz, bütün parçaları tam, kutusunda duruyor.

Bursa 'da oturuyorum.Düşünürseniz eğer 100TL fiyatı.
Umarım bebeğiniz tekrardan tutar göğsünüzü ve emer.
Iyi dilegin icin cok tesekkur ederim canim umarim bana geri doner.. Donmez ise iletisime gecerim aklimdasin

Bende de kraft in var hem elektrikli hem sarjli kullanilabiliyor. Yalniz biberonunu kullandigum icin attim. Dusunurseniz 60tl
Canim cok tesekkur ederim ama aklimda daha cok oncelikli olarak avent, lasinoh madela var bulamazsam aklimdasin

Canim cok tesekkur ederim ama aklimda daha cok oncelikli olarak avent, lasinoh madela var bulamazsam aklimdasin
Rica ederim digerleri nasil bilmiyorum ama ben memnun kaldim tabsiye ederim. Yine de gonlunuze gore bulursunuz insalah

20160119_133630.webp
ben de nuk un seti var almanyadan almistik.20 tl.
Insallah yeniden emer bebeginiz.

merhaba emsın bir an once bebişiniz..
bende avent natural 240 ml cam biberon var..35 tl
bide avent natural pp ıkılı bıberon var 125 er ml oda 35 tl..
dusunursenız haber verin..

ilanimdan inceleyebilir resimlerine bakabilirsiniz. sıfır hic kullanilmamis tum parcalari orjinal posetinde lansinoh 2 si 1 arada elektrikli ciftli pompa var. 149.90 ilanim var. düşünürseniz cok uygun fiyata kargo yapabilirim. hediyelidir.

Eklentiler

• pixlr.webp
    pixlr.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 39
hatta ikisini bir yollayabilirim philips in en pahali olan modeli avent natural cam serisi biberonda var onuda kullanamadik kutulu duruyor. onuda size söylenen fiyatlardan daha uyguna sayarim.

Eklentiler

• 14547485862891809009899.webp
    14547485862891809009899.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 36
yine hic kullanilmamis acilmamis daha son kullanma tarihlerine yillar olan sebamed ve chicco nun bebek yagı kremi pisik onleyicileri falan var. eğer onlardan da 1 adet alirsaniz bir adette ben hediye edecegim. tek kargoda hepsini almis olursunuz. göğüs pompasini ikinci el almanizi önermem. kisisel sağlık ürünü sonuçta. benim yolladığım pompa sıfır 1 yildan fazla garantisi var aldik muhtac etmedi allah cok sukur kullanamadik.

Eklentiler

• 14547489903731123191560.webp
    14547489903731123191560.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 34
merhaba elimde kullanılmamış 2 tane Avent biberon ve yeni doğan emzik var düşünürseniz 30 tl ye verirm

Back