Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.Arkadaslar kizim emmeyi 2 gundur reddediyor doktorumuz sagarak vermemi onerdi 2 gun daha reddederse sagarak verecegim simden bakiniyorum temiz az kullanilmis pompa ve anne gogsune yakin formda kullanilmamis biberon ariyorum
Iyi dilegin icin cok tesekkur ederim canim umarim bana geri doner.. Donmez ise iletisime gecerim aklimdasinMerhabalar.
Ben de Lansinoh Affinity Elektrikli Çiftli süt sağma makinası var.İkizlerimin doğumuna almıştım ama sütüm olmadığı için çok az kullanabildim.Tertemiz, bütün parçaları tam, kutusunda duruyor.
Bursa 'da oturuyorum.Düşünürseniz eğer 100TL fiyatı.
Umarım bebeğiniz tekrardan tutar göğsünüzü ve emer.
Canim cok tesekkur ederim ama aklimda daha cok oncelikli olarak avent, lasinoh madela var bulamazsam aklimdasinBende de kraft in var hem elektrikli hem sarjli kullanilabiliyor. Yalniz biberonunu kullandigum icin attim. Dusunurseniz 60tl
Rica ederim digerleri nasil bilmiyorum ama ben memnun kaldim tabsiye ederim. Yine de gonlunuze gore bulursunuz insalahCanim cok tesekkur ederim ama aklimda daha cok oncelikli olarak avent, lasinoh madela var bulamazsam aklimdasin
Sagol canim allah razi olsun iyi dilegin icin..Rica ederim digerleri nasil bilmiyorum ama ben memnun kaldim tabsiye ederim. Yine de gonlunuze gore bulursunuz insalah
merhaba elimde kullanılmamış 2 tane Avent biberon ve yeni doğan emzik var düşünürseniz 30 tl ye verirmArkadaslar kizim emmeyi 2 gundur reddediyor doktorumuz sagarak vermemi onerdi 2 gun daha reddederse sagarak verecegim simden bakiniyorum temiz az kullanilmis pompa ve anne gogsune yakin formda kullanilmamis biberon ariyorum