Arıyorum/ dizaltı elbise, etek, eldivenli bluz

gevezek

hayat güzeldir:))
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
3.093
652
198
Arkadaşlar asimetrik kesim ya da farklı tarzlarda uzun hırka arıyorum s-m bedenler olabilir.
bir de bu resimlerdeki tarzda kendinden eldivenli bluzler hırkalar arıyorum ..

3654.jpg 11442368_7770219.jpg

Bende ikitane yada 3tane asimetrikkesim hirkada vsr.bakarsin yarin konusalim.daha satisa koymadim onlari.birde kalin kazaklarima bak.sen ysuyorum diyodun gecen yil.

Bende ikitane yada 3tane asimetrikkesim hirkada vsr.bakarsin yarin konusalim.daha satisa koymadim onlari.birde kalin kazaklarima bak.sen ysuyorum diyodun gecen yil.

kazaklarım var da uzun değişik hırkalar olabilir whatsuptan at sen resimleri =)

canım boyun ne kadar ne kadar uzun bir hırka olmalı..bende var ama kalçayı örtüyor daha uzun değil yani..
bgkroyjk.jpg
bi tanesi bu asimetrik kesim değil ama değişik bir hırka..

Kalcayi örten modeller olur canim ama uzun kol ya da dirsekte kol modeller ariyrm kisa kollu düşünmüyorum

Kalcayi örten modeller olur canim ama uzun kol ya da dirsekte kol modeller ariyrm kisa kollu düşünmüyorum

anladım canım birde bu var
5crr89re.jpg
bir tanede penye asimetrik kesim var ama onu çekmem lazım hazırda fotosu yok..çeker eklerim..

çok güzel duruşu ve lacivert önden pilli asimetrik dökümlü
Kalcayi kapatir mi canim ?standart mi bedeni

Bendeni standart gibi kaç beden giyorsunuz bilmiyorum ama dökülmüş duruyor önden çok şık dökülmüş kapatır arkadas kalça altına kadar gelmiyor kalçayı yarım kapatıyor ama boyunuz biraz kısaysa kapatabileceğini düşünüyorum önde sorun yok

Bendeni standart gibi kaç beden giyorsunuz bilmiyorum ama dökülmüş duruyor önden çok şık dökülmüş kapatır arkadas kalça altına kadar gelmiyor kalçayı yarım kapatıyor ama boyunuz biraz kısaysa kapatabileceğini düşünüyorum önde sorun yok

Tahmin ettim modelini canim ya bu tarzlar olmuyo bana malesef bunun arkası uzun olan modelini ariyorum bundan denedim kisa kaldi :/ ilgine tesekkur ediyorum

Bende eldivenli kirmizi spor tarz resimdeki var begenirseniz

Cok hosmus ama ceketim var bu tarz kol kismi lastikli gibi olunca pek kullanisli olmadi o yuzden bu model ama bluz gibi arıyorum montum olmasa alirdim ama cok hoş bir modelmis tesekkur ederim ilginize

hırka buldum arkadaşlar eldivenli kazak bluz aramaya devam bir de bedeni sarmayan kumaş diz altı elbiseler arıyorum günlük kullanım için spor şık modeller olabilir

Back