ARIYORUM BİKİNİ,LASTİKLİ ÇARSAF ÇİFT KİŞİLİK ÇEŞİT ÇEŞİT TAÇLAR VS ÜRÜNLERİ(TAKAS)

Maşam okuduğum şehirde değil olsaydı tam istediğin gibiysi 25 mm babyliss'in ürünü :/

mrb cnm bikini değil de mayo var marks&spencer ve Pierre cardin düşünürsen uygundan veriyorum öylece duracağına işeyarasın kaç bedensin bir de özelden kilo da iletirsen foto gönderirim hemen .bir de Philips HP4657 Salon Curl Essential Saç Maşası var sıfır kutusunda hediye geldi ama genelde kıvırcık saçlı olunca gerek duymadım hiç açılmadı ama 15 mm seramik maşa sen 25 lik arıyorsun ama bilmem bende bu var piyasada 35 civarı ben 30 hatta çok zorlanırım dersen daha düşüğe de gönderebilrim nasıl istersen öyle yapalım yardımcı olmak istedim .

Son düzenleme:

çok sagol canım ilgilendigin için bkini giyyiorum yoksa degerlendirirdim ve ince maşa bendede var yaramıyo saçıma 25 dogal bukleli olsun istiyorum ama yinede teşekkür ettim :)

Canım ben maşayı buldum yanım daymış, istediğin böyle bişey mi ? :)

Eklentiler

• IMG_20150221_150215.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 71

Mayokini haric digerleri 38 beden canim ama e6 ya uyacaklarini dusunuyorum.59 kiloyken giyiyordum tam oluyorlardi.
Ilk renkli olani otelin butigiden almstm canm iyi bisey.
Sari ve kirmizi penti canim.
Mayokini maria sharapova canim 36 beden.

canım sarı penti değilmiş yanılmışım.alaçatıdan almıştm

Bende etiketini daha çıkarmadığım iki tane Lilams bikini var. 40 diye aldım ama 38 kalıbı geldiler. Yeni oldukları için sıkılar. Bir tane de Zeki Triko 36 beden siyah bikini olmalı. Düşünürseniz inceleriz.

bikini destekli 36 beden üst 75 beden (arıyorum) önceliğim takastır hanımlar mesajlarınızı bekliyorummmmmm <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…