- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
nezaman elinizde olur fiyatta anlaşırsak satın almak isterim :)Maşam okuduğum şehirde değil olsaydı tam istediğin gibiysi 25 mm babyliss'in ürünü :/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tlar-yeniler-eklendi-duzenlendi.790259/page-9
burada iki tane lastikli çarşaf var bakmak isterseniz.
Edit: Pardon siz çift kişilik aramışsınız :/
Yine bakarım burda sağ sola eğer bulamazsam anneme bi sorarım bulursa düşünürüz neden olmasun zaten kullanmıyorum :)nezaman elinizde olur fiyatta anlaşırsak satın almak isterim :)
bulursam haber veririm tabi ki :)tamam ozman haber bekliyorum sizden :)
mrb cnm bikini değil de mayo var marks&spencer ve Pierre cardin düşünürsen uygundan veriyorum öylece duracağına işeyarasın kaç bedensin bir de özelden kilo da iletirsen foto gönderirim hemen .bir de Philips HP4657 Salon Curl Essential Saç Maşası var sıfır kutusunda hediye geldi ama genelde kıvırcık saçlı olunca gerek duymadım hiç açılmadı ama 15 mm seramik maşa sen 25 lik arıyorsun ama bilmem bende bu var piyasada 35 civarı ben 30 hatta çok zorlanırım dersen daha düşüğe de gönderebilrim nasıl istersen öyle yapalım yardımcı olmak istedim .
elinde bikinisi olan yokmu bir kaç tane lazım ?
Bikini hala arıyorsan yeni eklediğim ürünlere bak bibikini ihtiyacım var uygun fiyatlı olursa bir kaç çeşit alabilirim bayanlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?