ARIYORUM BİKİNİ,LASTİKLİ ÇARSAF ÇİFT KİŞİLİK ÇEŞİT ÇEŞİT TAÇLAR VS ÜRÜNLERİ(TAKAS)

HEJELEN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
195
58
123
**TAŞINABİLİR HARD DİSK ARIYORUM (TAKAS)

LASTİKLİ ÇİFT KİŞİLİK YATAK ÇARSAFI SIFIR UYGUN FİYATLI YADA TEMİZ İKİNCİ EL OLABİLİR

BİKİNİ 36 BEDEN 2 YADA 3 TANE İHTİYACIM VAR (TAKASLA ARIYORUM )

OLURSA TAKAS BENİM İÇİN DAHA İYİ OLUR AMA BEGENDİGİM VE MAKUL FİYATLI OLURSA SATIN ALABİLİRİM CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM UMARIM ARADIKLARIMI BULABİLİRİM LÜTFEN MAKUL FİYATLAR İSTİYORUM BAŞTADA BELİRTTİM SIFIRA YAKIN FİYATLARLA İLGİLENMİYORUM HOŞÇAKALINNNN

Son düzenleme:

Masa bu var elimde yurtdisindan gelmisti 15 tl

Eklentiler

• aviary_1418487775070.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 129
19 mm lik aldım ama saçım uzun fayda etmedi iyi bişey arıyorum teşekürler ilginiz için

gördümde begenemedim sizede cevap yazamadım dün akşam teşekkür ederim ilginzi için

canım 19 mm lik var bende hatta ilanımda ama saçım uzun ve istedigim gibi yapmıyo kalın bukleler istiyorum teşekkür edrim ilgin için :) puf kimsede yok demekki mecbur sıfırmı alcam ya

maşa arıyorum hala bulamadım teklifleri bekliyorum 1 2 haftaya kesinleştiremezsem sıfır alıcam artık şansıma küsüp..

maşa maşa 25 mm varmı kimsedeeeee ya sıfıra okadar para vermek istmiyorum

bikini ihtiyacım var uygun fiyatlı olursa bir kaç çeşit alabilirim bayanlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…