• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El -Arıyorum- Bebek tacı, lohusa tacı arıyorum

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.566
298
Merhaba hanımlarr
kasım'da yiğenim doğuyo inşallah hayırlısıyla :nazar: :emir_bebek:

yeni doğan bebek tacı arıyorum saç bandı süslü püslü tabiki pembiş :27: sarı, kırmızı falan da olabilir aslında elinizdeki görmek isterim
ve lohusa tacı arıyorum
lohusa tacıyla bebek tacı uyumlu çift olan saç bantları var onlardan olursa daha bi şeker olur :21:
yengeme ve bebişe hediye olcak
bulundugumuz şehirde çoğu yeri gezdim hiç bi yerde bulamadım umarım burdan çıkar :31:

bende bi tanevar böyle tüylü müylü bi şey byulablrsem resim atarım hatta hiç fyata da gerek yok kme vereyim die dşünüyordum direk yollayablirim

Uygun fiyata özel isteğinize göre yapabilirim isterseniz. Aslında bir kaç tane konum var bununla ilgili isterseniz özelden de yazabilirsiniz.

Eklentiler

• IMG-20140808-WA0004.jpg
    IMG-20140808-WA0004.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 98
  • image.jpg
    image.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba hanımlarr
kasım'da yiğenim doğuyo inşallah hayırlısıyla :nazar: :KK46:

yeni doğan bebek tacı arıyorum saç bandı süslü püslü tabiki pembiş :KK53: sarı, kırmızı falan da olabilir aslında elinizdeki görmek isterim
ve lohusa tacı arıyorum
lohusa tacıyla bebek tacı uyumlu çift olan saç bantları var onlardan olursa daha bi şeker olur :D
yengeme ve bebişe hediye olcak
bulundugumuz şehirde çoğu yeri gezdim hiç bi yerde bulamadım umarım burdan çıkar :KK31:

canım bende bunlar var. sadece hastanede kullandık. anneninki taç, bebişinki bandana. ikisi 20 tl düşünürsen.
20140407_113557.jpg

Back