• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ariyorum... Astronot mont

Topuktan kafa üstüne 70 cm içi komple kürklü sadece 2 kere kullandık

20ye bırakıyorum ptt kargo ile 5,60 tl şube teslim yada max. 7,75 kapıda teslim kargosu var
20151201_083421.webp

20151201_083406.webp

Bir citcitinda şöyle bir iz var çıktı takarken oldu.
20151201_083429.webp

Bu kadar gözüküyor.

Merhaba caramelın ürünüdür ıcı terletmeyen kalın penyedir 2-3 kez gıyıldı sıfır gıbı duruyor buraya fazla kar yağmadığı ıcın genelde mont kullandık 6-7 aya kadar olur kendınden eldıvenı ve patıgı var 35 TL

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 71
Topuktan kafa üstüne 70 cm içi komple kürklü sadece 2 kere kullandık

20ye bırakıyorum ptt kargo ile 5,60 tl şube teslim yada max. 7,75 kapıda teslim kargosu var
Eki Görüntüle 1752572
Eki Görüntüle 1752573
Bir citcitinda şöyle bir iz var çıktı takarken oldu.
Eki Görüntüle 1752574
Bu kadar gözüküyor.
Merhaba urununuz cok gzl ve uygun ancak ne yazikki ici kurk oldugu icin ogluma giydiremem, yune alerjisi var. Yine de tesekkurler

Merhaba caramelın ürünüdür ıcı terletmeyen kalın penyedir 2-3 kez gıyıldı sıfır gıbı duruyor buraya fazla kar yağmadığı ıcın genelde mont kullandık 6-7 aya kadar olur kendınden eldıvenı ve patıgı var 35 TL
Merhaba urununuz cok gzl fakat ben komple tulum seklinde ariyorum ayaklari patik seklinde oldugundan dolayi ne yazik ki sizin urununuzu tercih edemeyecegim. Yine de tesekkurler

Merhaba urununuz cok gzl fakat ben komple tulum seklinde ariyorum ayaklari patik seklinde oldugundan dolayi ne yazik ki sizin urununuzu tercih edemeyecegim. Yine de tesekkurler

Rıca ederım patıkler ıcten gecırılıyor dısardan degıl dusme ıhtımalı yok patıklerı cıkarıp ayakkabıda gıydırebılsın dıye bu sekılde tasarlanmıs bılgınız olsun :)

Bende de var hiç gıyılmemıs sadece yıkanmıs mothercare 12/18 acık mavı oğlum uzun boylu oldugundan gıydıremedım

Back