Olsa da bu tarz kitaplar surekli ihtiyac duyulan arda bir okunmasi gereken kitaplar bence.satmak isteyen olacagini sanmiyorum.
Ben de 11tane var :))
Çocuk neyi neden yapar, doğal ebeveynlik bu ikisi var bendeArkadaşlar mumkunse uygun fiyata kargo açısından tek bir kisiden toplu olsa iyi olur
İsimlerini yazabilir misiniz hangileri var?Başka çocuk eğitimi üzerine kitaplarımda mevcut isterseniz.
İsimlerini yazabilir misiniz hangileri var?
Başlarım şimdi anneliğe,İsimlerini yazabilir misiniz hangileri var?
Kimsede yok mu acaba
Kitaplar icin ne kadar bütçe ayirmayi dusunuyorsunuz?Guncel
Hepsini bulursam ikinci el kitap fiyatları hangi orandaysa o kadar ayırabilirim detaylar konuşulur tabi.Siz de var mı yoksa?Kitaplar icin ne kadar bütçe ayirmayi dusunuyorsunuz?
Hayır elimde kitap yok. Ama fikir var..Hepsini bulursam ikinci el kitap fiyatları hangi orandaysa o kadar ayırabilirim detaylar konuşulur tabi.Siz de var mı yoksa?
Evet canım fikrin çok güzel.Ben e kitap olarak satın aldım kıtapları ama bu şekilde her zaman karıştırmak mümkün olmuyor o yüzden ıkıncı el olarak bulursam hepsini almak istiyorum konumu kapatmamamım sebebi de bu.yoksa konuyu actıktan sonra umudumu kesınce edindim e kitaplarımı teşekkür ederim ilgin ve fikrin için ❤Hayır elimde kitap yok. Ama fikir var..
sizin konunuz aylardir burada..
ve birine okuyup geri gonderebilirim demissiniz. Bir yada iki veli daha bulunsa herkes 4 kitabi kendi alip okusa sonra ksrsilikli birbirlerine kargolasalar fistik gibi olur dusuncesindeyim. Yeni bir konu acilir takas adi altinda yada baslik degisir. Baktik kimse cokmadi kendi aramizda yapariz. O yuzden butcenizi sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?