• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum Adem güneş kitapları

angeled

Spirit from Heaven
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
756
443
103
Arkadaşlar mumkunse uygun fiyata kargo açısından tek bir kisiden toplu olsa iyi olur

Olsa da bu tarz kitaplar surekli ihtiyac duyulan arda bir okunmasi gereken kitaplar bence.satmak isteyen olacagini sanmiyorum.
Ben de 11tane var :))

Teşekkür ederim ikinizde ama toplu olarak elinde olan varsa..böyle tek tek kargoyla da baya fazla gelir bana.teşekkür ederim yine de

Hepsini bulursam ikinci el kitap fiyatları hangi orandaysa o kadar ayırabilirim detaylar konuşulur tabi.Siz de var mı yoksa?
Hayır elimde kitap yok. Ama fikir var..

sizin konunuz aylardir burada..

ve birine okuyup geri gonderebilirim demissiniz. Bir yada iki veli daha bulunsa herkes 4 kitabi kendi alip okusa sonra ksrsilikli birbirlerine kargolasalar fistik gibi olur dusuncesindeyim. Yeni bir konu acilir takas adi altinda yada baslik degisir. Baktik kimse cokmadi kendi aramizda yapariz. O yuzden butcenizi sordum

Hayır elimde kitap yok. Ama fikir var..

sizin konunuz aylardir burada..

ve birine okuyup geri gonderebilirim demissiniz. Bir yada iki veli daha bulunsa herkes 4 kitabi kendi alip okusa sonra ksrsilikli birbirlerine kargolasalar fistik gibi olur dusuncesindeyim. Yeni bir konu acilir takas adi altinda yada baslik degisir. Baktik kimse cokmadi kendi aramizda yapariz. O yuzden butcenizi sordum
Evet canım fikrin çok güzel.Ben e kitap olarak satın aldım kıtapları ama bu şekilde her zaman karıştırmak mümkün olmuyor o yüzden ıkıncı el olarak bulursam hepsini almak istiyorum konumu kapatmamamım sebebi de bu.yoksa konuyu actıktan sonra umudumu kesınce edindim e kitaplarımı teşekkür ederim ilgin ve fikrin için ❤

Back