Bebek İkinci El Arıyorum acil 20 numara kız bebek markalı spor ayakkabı

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Uygun fiyatlı olması tercihimdir altı çok sert olan bir model istemiyorum
adidas reebok olabilir

birde 20 no kız bebek babet yada elbiseyle giyilebilecek türden bir ayakkabı arıyorum

merhaba z hanım belki isminiz kullanmak istemezsiniz diye öyle hitap ettim didemss25 adlı üyede bugün ilanında gördüm Adidas varmış bilgi vermek istedim...

sevgiler...

merhaba z hanım belki isminiz kullanmak istemezsiniz diye öyle hitap ettim didemss25 adlı üyede bugün ilanında gördüm Adidas varmış bilgi vermek istedim...

sevgiler...

Teşekkür ederim görüştüm biliyorum fotoda gönderdi mailime harikalar çokta yeniler ama benim aradığım uygun fiyatlı bir ürün.

Canım bende fuşya rengnde orjinal converse var.hafiften renginde bi solukluk var istersen resim eklerim

canım bağcıklı değil çırtçırtlı akşam çeker eklerim

Çırtlıda olur conversin bağcıksız bir modeli var onları sevmiyorumda bağcık yerleri var ama model bağcıksız ondansa boşa zahmet vermiyim diye sormuştum çırtlı olabilir beğenirsem fiyattada anlaşırsak aldım gitti

elimde 20 numara nıke var 2-3 defa gıydı kızım..
magza fıyatı 75 tl ben 50 düşünüyorum cunku nerdeye doğru duzgun yere bıle basmadı

Son düzenleme:
Altı sert olan bir modeli var onu almıştım llanamadık eğer çok sert olan modelerden biri değilse fiyatıda uyarsa olabilir müsayit bir zamanda foto eklerseniz görmek isterim.

foto ekledim bızım ayağımızda sorun olduğu ıcın kullanamadık kızım yamuk basıyor ortopedik kullaıyoruz suan

Çok teşekkür ederim ilginiz için ayakkabılar güzel o fiyatıda eder belki ama benim için fazla bir rakam teşekkür ederim.

cnm o hm ler sıze olur bence hanı sormustunya altı cok sert degıl bana gore yıne tabı sen bılırsın normalde nosu 18 19 ama 20 olur dıyorum ve cok hafıf

Eklentiler

• $Fotoðraf2824.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…