yok cnm o zaman yanlış yazmışım boyu 93 cm olan uyuyor 86 olan cok kısa olur . çantanda cok güzel ama hani bu senenin modası haki yeşiller var ya ondan arıyorum. helal et yordum seni
cnm rengi siyah. aslinda 36 beden olan cok seyim var onceden 36 giyiyordum simdi 38 oldu. pantolonlarim var ama boylari bana gore ayarlandigi icin sana olmaz. boyu oynanmamis bir bu var. markayi inan hatirlamiyorum bir kosede duruyor oylece
yok cnm o zaman yanlış yazmışım boyu 93 cm olan uyuyor 86 olan cok kısa olur . çantanda cok güzel ama hani bu senenin modası haki yeşiller var ya ondan arıyorum. helal et yordum seni
36 beden kumas ve keten pantolonlar ariyorum.ayakkabi ve canta aramaya da devam.lutfen pantolonlar az kullanilmis temiz ve likrali olursa tercihim.ayrica boyum 172 paca boyunun da uzun olmasi lazim. Birde link atmayip buraya foto eklerseniz sevinirim cunku bulmasi zor oluyor.simdiden tesekkurler.
bunlar 36 beden paça boyu gayet uzun benim boyum 175 bana oluyorlar çünkü
birde adilışık marka 36 beden siyah kumaş pantolonum var
düşünürsen yazarsın
benim konularımdaki ürünler 36 38 beden bi bak istersen ihtiyacın olan farklı şeyler varsa yardımcı olurum
bunlar 36 beden paça boyu gayet uzun benim boyum 175 bana oluyorlar çünkü
birde adilışık marka 36 beden siyah kumaş pantolonum var
düşünürsen yazarsın
benim konularımdaki ürünler 36 38 beden bi bak istersen ihtiyacın olan farklı şeyler varsa yardımcı olurum
slm canım 36 beden mi bu pantolonlar cunku koton 38 bol geliyor birde kumaşları nasıl acaba adil ışık olanı da görebilirim ama pantolonların fiyatları ne kadar birde
slm canım 36 beden mi bu pantolonlar cunku koton 38 bol geliyor birde kumaşları nasıl acaba adil ışık olanı da görebilirim ama pantolonların fiyatları ne kadar birde
evet hepsi 36
adet 15 düşünüyorum çok iyi durumdalar çünkü fazla giyilmediler solma yıpranma yok
siyah kumaşı da eklerim
üçünü almak istersen fiyatı konuşuz güzel bişeyler yaparım
baştaki gri olan ince bir kumaşı var hafif parlakımsı kışa pek uygun değil sanki
çok beğenerek aldım ama kombin yapmakta zorlandığım için pek giyemedim
baştaki gri olan ince bir kumaşı var hafif parlakımsı kışa pek uygun değil sanki
çok beğenerek aldım ama kombin yapmakta zorlandığım için pek giyemedim